Ο Σαμαράς μετά τον Τσίπρα και την Τουλουπάκη έκανε μήνυση και στον Βαξεβάνη | Photos

ο-σαμαράς-μετά-τον-τσίπρα-και-την-τουλο-574564

Μπαράζ μηνύσεων από τον πρώην πρωθυπουργό

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε σήμερα το μεσημέρι, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζουν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».

Η επίμαχη ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη στο Twitter ήταν μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Αντώνη Σαμαρά με λεζάντα: «Όποιος ανοίγει το στοματάκι του, θα έχει την τύχη του Μαυρίκου. Το διαισθάνομαι». Ο δημοσιογράφος έκανε το εξής σχόλιο πάνω από τη φωτογραφία: «Λες;».

Όταν ο Κώστας Βαξεβάνης πληροφορήθηκε ότι ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε μήνυση εναντίον του, απάντησε στο Twitter: «Για αυτή την σατυρική φωτογραφία αναγνώστη ο Σαμαράς έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μαθαίνω.Η ταραχή πλέον είναι εμφανής. Όσο για τη μικρότητα του πολιτικού ανδρός, απλώς… Αντωνάκης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook