Ο ρόλος- έκπληξη του Λαλιώτη στον νέο φορέα

ο-ρόλος-έκπληξη-του-λαλιώτη-στον-νέο-φο-621365

Η παρασκηνιακή εμπλοκή του Κώστα Λαλιώτη στις εκλογές της κεντροαριστεράς και η μάχη που έδωσε για την επικράτηση της Φώφης Γεννηματά ήταν μόνο η πρώτη επίδειξη δύναμης που έκανε το θείο βρέφος απέναντι σε όσους ήθελαν να μετατρέψουν το ΠΑΣΟΚ σε «παρακολούθημα» της Νέας Δημοκρατίας και εν δυνάμει δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κ. Λαλιώτης έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στις αποφάσεις που πήρε η Φ. Γεννηματά για τη συγκρότηση του νέου Πολιτικού Συμβουλίου από το οποίο «αποκλείστηκε» ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ε. Βενιζέλος.

Στον τελευταίο ο Κ. Λαλιώτης ούτως ή άλλως είχε δείξει τον δρόμο της εξόδου όταν είχαν κυκλοφορήσει οι πληροφορίες ότι μπορεί να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ για να προσχωρήσει στη ΝΔ.

Εκείνο πάντως που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι εάν ο Κ. Λαλιώτης, που αποχωρεί όταν πρέπει από το προσκήνιο και επιστρέφει όταν χρειάζεται, θα επιβεβαιώσει αυτό που αρκετοί αναμένουν με ενδιαφέρον. Και εχθροί και φίλοι. Δηλαδή εάν θα είναι ξανά ο επόμενος γραμματέας της Κ.Ε. του νέου φορέα ή επικεφαλής της προεκλογικής του καμπάνιας.

parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook