Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει την 80η ΔΕΘ την Παρασκευή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα εγκαινιάσει την 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα λειτουργήσει από τις 5 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου.

Η τελετή εγκαινίων θα γίνει στις 8μ.μ. της Παρασκευής (4 Σεπτεμβρίου), στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης και σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΔΕΘ- HELEXPO επισημαίνει ότι η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας αναδεικνύει τη σημασία και τη βαρύτητα του παλαιότερου και μεγαλύτερου εκθεσιακού θεσμού της χώρας, της ΔΕΘ, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και για εκθέτες από όλο το φάσμα της εγχώριας οικονομίας και παραγωγής.

Ο στόχος της ΔΕΘ-HELEXPO είναι στην 80ή επετειακή διοργάνωση της ΔΕΘ να αναδείξει τις καινοτομίες, τις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και την αδιάκοπη προσπάθεια ενίσχυσης και αναδιοργάνωσης της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων. Με το πλήθος των εκδηλώσεων και των πρωτοβουλιών που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο θεσμός της ΔΕΘ θα υπογραμμίσει τον ρόλο του, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν και προδιαγράφοντας ταυτόχρονα το μέλλον.

Πηγή :newpost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤα πέντε μέρη του σπιτιού με την περισσότερη σκόνη και πώς να τα καθαρίσετε
Επόμενο άρθροΧανιά | Μουσική βραδιά αλληλεγγύης στο πέτρινο θέατρο στα Νωπήγεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ