Ο Πέτρος Γιανναράκης νέος προπονητής του Α.Ο. Κεραμειά

ο-πέτρος-γιανναράκης-νέος-προπονητής-327416

Ο Πέτρος Γιανναράκης είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο. Κεραμειά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν αναφέρει η ανακοίνωση. Παράλληλα, ο σύλλογος ευχαρίστησε τον Γιώργο Σπαράκη για την προσφορά του και του εύχηθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του πορείας.

Επίσης, επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Μπεϊνόγλου (από τον ΔΑΑΟΧ) και τον Γιώργο Χαλιβελάκη (από τον Κρητικό Αστέρα) και την αποδέσμευση του Στέλιου Καραχάλιου, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα του Ιδομενέα.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Κεραμειά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του Άρη Βουκολιών, Πέτρο Γιανναράκη και τον καλωσορίζει στην οικογένειά μας. Ο κ. Γιανναράκης αναλαμβάνει την ομάδα μας μέχρι -τουλάχιστον- το τέλος της φετινής σεζόν.

Παράλληλα, ο Α.Ο. Κεραμειά ευχαριστεί τον Γιώργο Σπαράκη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του πορείας.

Επίσης, ο Α.Ο. Κεραμειά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας και με τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Μπεϊνόγλου (από το ΔΑΑΟΧ) και το Γιώργο Χαλιβελάκη (από τον Κρητικό Αστέρα).

Ανακοινώνει δε την αποδέσμευση του Στέλιου Καραχάλιου, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα του Ιδομενέα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook