Ο Πάνος Καμμένος στα Δικαστήρια Ρεθύμνου: “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”

kammenos 2Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος βρέθηκε σήμερα τα δικαστήρια Ρεθύμνου, στο πλευρό πολιτών που βγαίνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό και συνεχάρη την πρωτοβουλία πολιτών που ανακόπτει πλειστηριασμούς.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα είμαι εδώ μαζί με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Ρεθύμνου, προκειμένου να συγχαρώ δημόσια το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, πολίτες χωρίς πολιτική ταυτότητα που συναντήθηκαν κάτω από τον εκβιασμό των τραπεζών, την απειλή των εισπρακτικών εταιρειών και τα δικαστήρια για τις κατασχέσεις του σπιτιού του Έλληνα πολίτη.Kατάφεραν να αποτρέψουν 850 πλειστηριασμούς.

Δεν θέλω απλά να τους συγχαρώ, θέλω να στείλω και ένα μήνυμα, από εδώ, από το Ρέθυμνο, ότι κανένα σπίτι Έλληνα πολίτη δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σαν απλοί στρατιώτες καλούμε τα κινήματα, τα κόμματα, τους πολίτες, αλληλέγγυοι να βρισκόμαστε κάθε μέρα στα δικαστήρια για να μην επιτρέψουμε κανέναν πλειστηριασμό σπιτιού, κανένα πλειστηριασμό γης. Αν προχωρήσουν με αγγλικό δίκαιο, να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά από κάθε σπίτι.

Το σπίτι κάθε Έλληνα πολίτη είναι και δικό μας σπίτι. Αυτή η γη δεν σηκώνει κατακτητές.

Κληθείς δε να σχολιάσει τους πλειστηριασμούς που γίνονται ακόμη και ηλεκτρονικά, είπε:
“Θα μας βρουν μπροστά σε κάθε σπίτι. Να ξέρουν ότι όταν θα πάνε να κατασχέσουν οποιοδήποτε σπίτι, εάν περάσουν αντισυνταγματικά με το αγγλικό δίκαιο όπως έχουν προετοιμάσει από την πρώτη μέρα των παράνομων και αντισυνταγματικών μνημονίων καλούμε τους πολίτες, τους καλώ και μπορεί ο εισαγγελέας να μου ασκήσει αμέσως δίωξη, όπως έκανε με τις Σκουριές, σε εξέγερση. Θα μπούμε μπροστά σε κάθε σπίτι και θα αποτρέψουμε να μπει μέσα οποιοσδήποτε πάει να κάνει κατάσχεση. Αν το επιθυμούν θα μετατρέψουμε την αντιπολίτευση σε αντίσταση.

zarpa.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτο εδώλιο όλοι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές
Επόμενο άρθροΔήμος Χανίων | Δημοπράτησαν τα έργα αλλά… ξέχασαν το ΦΠΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ