Ο μοναδικός (;) φίλαθλος του Πλατανιά στη Θράκη | Photos

Ο Πλατανιάς ηττήθηκε στα Χανιά με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ουσιαστικά αποχαιρέτισε και τις όποιες λιγοστές ελπίδες θα μπορούσε να έχει για παραμονή στη Super League.

Η πίκρα είναι μεγάλη για τους οπαδούς της ομάδας της Κρήτης, ενός γεωγραφικού διαμερίσματος που θα κινδυνεύσει αν δεν ανέβει ο ΟΦΗ να μείνει χωρίς εκπροσώπηση και θα πρέπει να ψάξουμε πολύ για να βρούμε από πότε έχει να μείνει χωρίς εκπροσώπηση στην Α’ Εθνική η Κρήτη αφού ακόμα και στα χρόνια που έπεσε ο ΟΦΗ, υπήρχε ο Πλατανιάς ή ακόμα και ο Εργοτέλης.

Πίκρα προφανώς πέρα από τα Χανιά υπάρχει και στους φίλους του στην υπόλοιπη Ελλάδα και ένας τέτοιος, ίσως ο… μόνος στην Θράκη, είναι ο Αντώνης Λαδικος που βλέπετε στη φωτογραφία, να ποζάρει με την φανέλα του Πλατανιά μπροστά από την είσοδο του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», του κλειστού γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης.

Πώς και προέκυψε να βρεθεί φίλος του Πλατανιά στην άλλη άκρη της Ελλάδας που να διαθέτει και φανέλα της ομάδας; Πολύ απλά, το χεράκι του σε αυτό έχει βάλει ο Νίκος Ουσταμπασίδης, από την περίοδο που ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα των Χανίων, ως άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, περίπου πριν τέσσερα χρόνια.

Τότε είχε δωρίσει ο Ουσταμπασίδης στον γνωστό Αλεξανδρουπολίτη φίλαθλο, από τις χαρακτηριστικές φιγούρες της πόλης, τη συγκεκριμένη φανέλα που ο ίδιος τη φορούσε ως παράσημο όλα αυτά τα χρόνια και είχε ποζάρει υπερήφανος στον φακό του ThrakiSportS πριν λίγο καιρό, όταν ακόμα ο Πλατανιάς είχε ελπίδες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Πλέον αυτές υπάρχουν μαθηματικά, αλλά ουσιαστικά μετά από αυτήν τη νέα ήττα το μοιραίο είναι απλά θέμα χρόνου για να έρθει…
Πηγή: thrakisports.gr