Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-21-νο-267896

Νεφώσεις με κατά κανόνα ασθενείς βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο, σε παράκτια κυρίως τμήματα της Θράκης, στις Κυκλάδες και στη Δυτική Κρήτη, αλλά και σημαντική ενίσχυση των νοτιάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015. Στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο ενδέχεται να εκδηλωθούν και λίγες σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία, σε άνοδο, θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις ελάχιστες στη Δυτική Μακεδονία να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες, από 7 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 18 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook