Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 18 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-18-οκ-126369

kairos3Παροδικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σημαντική ενίσχυση των ανέμων στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014. Πρόσκαιρες βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηεπιρωτικά και από 16 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς υψηλότερες.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα Σάββατο 18/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Σάββατο 18/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 18/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook