Βροχές και καταιγίδες και στην Κρήτη… δες τον καιρό εδώ

βροχές-και-καταιγίδες-και-στην-κρήτη-172896

kairos5Βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο οι οποίες θα είναι ισχυρές στην Κρήτη και κυρίως στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα, με τάσεις επέκτασης στη Θράκη, και άστατο καιρό με βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, όπου θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015. Λίγες πρόσκαιρες βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά ενδέχεται να εκδηλωθούν στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από -2 έως 6 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 9 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 11 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 10 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα Πέμπτη 29/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 29/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 29/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook