Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 13 Μαΐου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-13-μα-341644

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 αναμένεται άστατος καιρός. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένονται τοπικές βροχές, όμβροι και σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, που στη συνέχεια θα επεκταθούν σε όλη την ανατολική και βόρεια ηπειρωτική χώρα. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το ξημέρωμα αλλά και προς το τέλους του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 13 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 13 έως 24, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 25, και στην Κρήτη από 12 έως 25.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 μποφόρ. Ιδιαίτερα στην περιοχή των Σποράδων και στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στην περιοχή των Δωδεκανήσων θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ.

Χανιά

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι καλός καιρός με λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο ΔΝΔ έως ΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι καλός καιρός με λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο ΝΝΑ έως ΒΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ καλός καιρός. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ καλός καιρός. Oι άνεμοι θα πνέουν ΔΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 0 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook