Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης λέει αντίο “στη γιαγιά του Νησιού” | Video

Το δικό του αντίο στην Μαρία Μπεμπελάκη την ηλικιωμένη γυναίκα που για τον ίδιο τον Θοδωρή Παπαδουλάκη ήταν «μια προσωποποίηση όλης της ιστορίας του νησιού της Σπιναλόγκας είπε με το δικό του τρόπο ο Χανιώτης Σκηνοθέτης.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook, αλλά και με τα λόγια που γράφει για την Μαρία Μπεμπελάκη ο σκηνοθέτης της ταινίας «Το Νησί», αποχαιρετά τον άνθρωπο από τον οποίο έπαιρνε «τη χαρά και τη δύναμη να συνεχίσω όλη τη σειρά.»

Γράφει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης για τη Μαρία Μπεμπελάκη:

«Χθες έκλεισε τα μάτια της η Μαρία Μπεμπελακη. Με την Μαρία άνοιξε «Το νησί»( η σειρά)

και με την Μαρία χθες έκλεισε. Γιατί για εμένα αποτελούσε έναν από τους ανθρώπους που ήταν μια προσωποποίηση όλης της ιστορίας του νησιού. Από το πρόσωπό της και τις ιστορίες της έπαιρνα τη χαρά και τη δύναμη να συνεχίσω όλη τη σειρά. Έστελνα, θυμάμαι όλους τους ηθοποιούς να μιλήσουν μαζί της, είχε ένα μαγικό τρόπο να σε βάζει μέσα στην ιστορία που φυσικά για εκείνη ήταν πραγματικότητα. Η μητέρα της φρόντιζε τους αςθενεις στην Σπιναλόγκα σχεδόν όλη τη ζωή της. Για όσα είχε προσφέρει με τόσο αγάπη την ευχαριστώ… Και αυτά που πρόσφερε πιστεύω θα την αγκαλιάσουν εκεί που είναι τώρα. Δείτε την σε ένα απόσπασμα από τα πολλά που ακόμη φιλάω στο κινητό μου και με κάνει να χαμογελάω.»

papadoulakis

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Η ΔΕΥΑΧ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του νερού
Επόμενο άρθροΟι φιγούρες της τράπουλας έχουν ονοματεπώνυμο | Ποιες ιστορικές μορφές απεικονίζουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ