Ο εξοργιστικός λόγος που ο πανέμορφος σκύλος που διασώθηκε από τη φωτιά στο Μάτι, έμεινε χωρίς αφεντικό | Photos

Απίστευτο και όμως πραγματικό το περιστατικό.

Κάτοικος στο Μάτι έβλεπε το σκύλο του λιπόθυμο μετά τη φωτιά και δεν τον φρόντιζε. Επέτρεψε να μεταφερθεί για φροντίδα και μεταφορά σε κτηνιατρική κλινική, μόνο όταν του το ζήτησαν οι εθελοντές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zoosos, σε κτηνιατρική κλινική στο Πικέρμι Αττικής νοσηλεύεται ένας Γερμανικός Ποιμενικός που βρέθηκε λιπόθυμος στην αυλή καμένου σπιτιού στο Μάτι Αττικής. Το καθαρόαιμο ζώο έχει εγκαύματα στις πατούσες του αλλά σύντομα θα γίνει καλά.

Ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το 7χρονο αρσενικό λυκόσκυλο δεν μπήκε καν στον κόπο να αναζητήσει βοήθεια για το τραυματισμένο ζώο του παρά μόνο αφού του το ζήτησαν οι εθελοντές, τους επέτρεψε να το πάρουν για να το φροντίσουν και να το μεταφέρουν σε κτηνιατρική κλινική για νοσηλεία. Μετά από λίγες μέρες, τους είπε ότι δεν θέλει το κατοικίδιό του γιατί έχει… καμένες πατούσες

Η MKO “Dogs Voice” αναζητά για αυτό το πλάσμα τον κατάλληλο κηδεμόνα αυτόν που δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ, αυτόν που θα νοιαστεί να είναι στο πλάι του μετά από αυτήν την κόλαση που βίωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ