Ο Δαμιανάκης πρώτος, άνοιξε τον χορό των υποψηφιοτήτων στον δήμο Χανίων

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Χανίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε γνωστό με ανακοίνωση του ο πρώην Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ κ. Ευτύχης Δαμιανάκης.

Ο κ. Δαμιανάκης, που εδω και αρκετό καιρό πραγματοποιούσε σειρά επαφών, προκειμένου να συγκροτήσει ένα δυναμικό συνδυασμό για να διεκδικήσει τον δήμο Χανίων, στην ανακοίνωση του αναφέρει:

«Με συναίσθηση ευθύνης και χρέους, θα ήθελα να κάνω γνωστό στους συμπολίτες μου, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Μάιο του 2019, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Χανίων.

Με οδηγό τις δημοκρατικές αρχές, με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, είμαι αποφασισμένος να δουλέψω με αφοσίωση, ώστε να κάνουμε τον Δήμο μας, τον Δήμο Χανίων, ένα Δήμο πρότυπο. Ένα Δήμο ακόμα πιο σημαντικό, στην Κρήτη, στην Ελλάδα και στον Κόσμο.

Η δύναμη του τόπου μας είναι η δύναμη και η έμπνευση των ανθρώπων του. Στη δύσκολη και κρίσιμη αυτή εποχή, η στάση ευθύνης τού καθενός ορίζει την κοινή μας πορεία.

Με σταθερό προσανατολισμό και αναφορά στις ανάγκες όλου του Δήμου και όλων των ανθρώπων του, τις ημέρες που έρχονται θα συναντηθούμε, θα μιλήσουμε, θα συζητήσουμε γι’ αυτή την κοινή μας πορεία.

Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα!»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ