Ο Δήμος Χανίων μοιράζει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Διανομή φασολιών, ζάχαρης, ζυμαρικών, ειδών καθαριότητας, υγρού καθαρισμού, οδοντόκρεμας, σαμπουάν, κ.λ.π. για τους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), οι οποίοι δεν παρέλαβαν τα παραπάνω είδη κατά τη διανομή, η οποία πραγματοποιήθηκε από Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού του Δήμου Χανίων ανακοινώνει την διανομή θα γίνεται από την Αποθήκη του Δήμου Χανίων στη Ρεγγίνα (Κύπρου 8) την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016, από τις 09.00 έως τις 13.00. Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

τον αριθμό Αίτησης για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους και το ΑΜΚΑ τους.

Tο πρόγραμμα, στο οποίο έχει συμπράξει ο Δήμος Χανίων, υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ Ι) με τίτλο «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Συνδρομής Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, με σκοπό την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ