Ούτε ο θάνατος δε νικά την αδιαφορία μας | Τι έκανε ηλικιωμένη οδηγός στο δρόμο που σκοτώθηκαν τα δύο παιδιά | Photos

ούτε-ο-θάνατος-δε-νικά-την-αδιαφορία-μα-580833

Την απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά ηλικιωμένης γυναίκας,  καυτηριάζει αναγνώστης του zarpanews.gr, περιγράφοντας περιστατικό που σημειώθηκε στον δρόμο έξω από το Πολυτεχνείο και προς τα Κουνουπιδιανά, που έχασαν τη ζωή τους δύο νέα παιδιά, δείτε ΕΔΩ, πριν από λίγες εβδομάδες.

Το περιστατικό έχει ως εξής:

«Ήταν περίπου 19:45 όταν ένα κόκκινο αυτοκίνητο που ερχόταν από τα Χανιά με κατεύθυνση προς Κουνουπιδιανά λίγα μέτρα μακριά από το ΑΤΜ της τράπεζας, και ακριβώς απέναντι από το σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, ξαφνικά βγήκε στο αντίθετο ρεύμα το οποίο ευτυχώς εκείνη την στιγμή ήταν άδειο και κινούμενο αριστερά ήρθε και σταμάτησε έξω ακριβώς από το ΑΤΜ της τράπεζας, με σκοπό να σηκώσει χρήματα.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν πλήθος φοιτητών (περίπου 20) ανάμεσα τους και εγώ, και αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το είχε συμβεί, σπεύσαμε να κάνουμε παρατήρηση στην οδηγό η οποία προφασίστηκε, το μεγάλο της ηλικίας της και τα προβλήματα που είχε στο περπάτημα, για να δικαιολογηθεί για την απαράδεκτη πράξη της. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία και τους ενημέρωσα για το περιστατικό.Η κυρία απτόητη έβγαλε κανονικά χρήματα από το ΑΤΜ αδιαφορώντας για όλο τον κόσμο που της εξηγούσε ποσό επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε και αναφέρονταν συνεχώς στο πόσο αργά και προσεκτικά το έκανε και στα ποσά χρόνια εμπειρίας έχει ως οδηγός λέγοντας χαρακτηριστικά «80 χρονιά ξέρω τους δρόμους εδώ πέρα» (κάτι που μαρτυρά και την ηλικία της).

Στις 19.55 η κυρία έφυγε και στις 20:00 ήρθε ένα τζιπακι της αστυνομίας με δυο αστυνομικούς οι οποίοι μάλιστα όπως μου είπαν αργότερα ήταν οι ίδιοι που είχαν πάει στο περιστατικό με τους δύο νεκρούς φοιτητές πριν από λίγες μέρες στον ίδιο ακριβώς δρόμο λίγα μέτρα μακριά.Τους περιέγραψα το περιστατικό δίνοντάς τους τις φωτογραφίες που έχω και τον αριθμό πινακίδων. Δυστυχώς μου εξήγησαν πως πρέπει να δούνε οι ίδιοι το περιστατικό για να μπορέσουν να αποδώσουν ευθύνες αλλά με διαβεβαίωσαν πως θα το έχουν υπόψιν τους στο μέλλον καθώς επίσης θα κάνουν έρευνα για το αν η κυρία έχει δίπλωμα σε ισχύ και επιπλέον κατά πόσο ήταν σε θέση να οδηγεί λόγω το προβλημάτων που είχε στα πόδια, αξίζει να αναφέρω είχε μαζί της ένα μπαστούνι και ακόμη και με αυτό μετά βίας κατάφερνε να ανέβει το σκαλοπάτι μπροστά από το ΑΤΜ.»

zarpanews.gr

16 thoughts on “Ούτε ο θάνατος δε νικά την αδιαφορία μας | Τι έκανε ηλικιωμένη οδηγός στο δρόμο που σκοτώθηκαν τα δύο παιδιά | Photos

    1. Φουφουτε εισαι λαθος…Σε τετοιες περιπτωσεις δεν εισαι ρουφιανος…Δηλαδη αν σκοτωσει αυτη το γιο μου στην επομενη διαστσυρωση;;;;Μηπως εισαι ο γιος τση;;;;

    2. Δεν σε ξέρω, αλλά θα σου απαντήσω προσωπικά:
      Ρουφιάνος είμαι αν σε παρακολουθώ τι κάνεις μέσα στο σπίτι σου χωρίς εμφανή λόγο.
      Αν όμως κυκλοφορείς έξω στον δρόμο κινδυνεύοντας να σκοτώσεις κόσμο, τότε πολύ καλά θα σου κάνω!
      Εφόσον δεν μπορείς να σεβαστείς βασικούς κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς, τότε θα φοβάσαι τους «ρουφιάνους»!
      Και αν δεν σε έχω πετύχει ακόμα στον δρόμο είναι καθαρά θέμα τύχης! καλού κακού όμως να έχεις υπόψιν σου ότι παρακολουθείσαι!

      https://www.youtube.com/watch?v=fJVs6lilDB4&lc=z23bezjaztbiut13nacdp435vsz2d3evyluwcuawrlpw03c010c

  1. Ακόμα δεν στέγνωσε το αίμα τών αδικοχαμένων παιδιών στο συγκεκριμένο σημείο(και να ήταν μόνο αυτό)και ξαναβλέπουμε τα ίδια σφάλματα και την ίδια εγκληματική αδιαφορία σε βάρος αθώων ανθρώπων,που απλά τυχαίνει να βρεθούν στον δρόμο του κάθε ασυνείδητου.Εχω ξαναπεί σε παλιότερο σχόλιο μου εδώ στο ζαρπα ότι έχω παρατηρήσει ότι στην πλειοψηφία οι εμπλεκόμενοι σε σοβαρά τροχαία είναι στης περισσότερες των περιπτώσεων ή πολύ νεαρά,ή μεγάλης ηλικίας άτομα.Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται να συμβεί για να ευαισθητοποιηθούμε τελικά σαν άνθρωποι. Θεωρούμε τούς εαυτούς μας η της οικογένειές μας αλώβητες σε αυτήν την μάστιγα?Γιατί περί μάστιγας πρόκειται και μάλιστα όπως φαίνεται ανεξέλεγκτης Τι κάνουμε για αυτό?Τα βάζουμε με το παιδί που μέσα από της φωτογραφίες που τράβηξε παρουσιάζει πόσο τελικά χοντρόπετσοι είμαστε? Όσο για τον φίλο πού λέει περί φωτογραφιών και παραπτωμάτων, το τι επιτρέπεται και τι όχι,πότε ποιος μπορεί,και ποιος δεν μπορεί και γιατί και που,ας μην πιάσουμε αυτήν την κουβέντα γιατί θα εκπλαγεί.

  2. τετοια σκουλικια ειναι ΟΛΟΙ οι γρεκιλοι…… δυστηχως τοινουν να γινουν πλειοψηφια….στη κοινωνια στην αστυνομια στο στρατο παντου…….εξου και το συριζανελ του μπαρουφακη φανταζει λογικο στο τοπο μας……….
    σιχαματα

    1. Παντου υπαρχει ενας μυθος!!! εεεεεεεε!!!!!ενας ακροδεξιος μισελληνας που πεταει την μπουρδα του!!!Ξαν στην τρυπα σου σκουληκι,κι αν δεν σου αρεσει η Γρεκιλία να πας στα φιλαρακια σου τα γερμανακια…

  3. Τα Χανιά δεν έχουν καλούς δρόμους οδήγησης, θα έπρεπε κάθε 100 μέτρα να υπάρχει κυκλική πλατεία για αυτούς που επιθυμούν να βρίσκονται στο απέναντι πεζοδρόμιο.
    Στο Ηράκλειο, στην λεωφόρο Κνωσσού, μετά την γέφυρα και είσοδο προς Εθνική Οδό, υπάρχουν τέτοιες πλατείες και είναι εμφανώς καλύτεροι οι δρόμοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook