Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Τζαμάικα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη

Δύο αδέλφια ερμηνεύουν οι Σπύρος Παπαδόπουλος και Φάνης Μουρατίδης στην νέα ταινία του Ανδρέα Μορφονιού (Ευτυχισμένοι Μαζί) με τίτλο «Τζαμάικα».

Η ταινία ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματά της. Αφηγείται την ιστορία δύο αδελφών, του Άκη (Σπύρος Παπαδόπουλος) και του Τίμου (Φάνης Μουρατίδης) που έχουν αποξενωθεί εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Ένα οικογενειακό γεγονός θα τους φέρει και πάλι κοντά.

Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, επίσης, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπου6ς, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Νίκος Παντελίδης και η Μαίρη Ευαγγέλου.

Το σενάριο έχει γράψει ο Γιώργος Φειδάς (Singles) σε μία ιδέα του Φάνη Μουρατίδη. Τη μουσική υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης, ενώ το τραγούδι «Ανοιχτοί Λογαριασμοί» -σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου- ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα. Στη διεύθυνση φωτογραφίας συναντάμε τον Γιάννη Δρακουλαράκο (Ένας Άλλος Κόσμος).

Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της ΕΡΤ και της Feelgood Entertainment και θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 21 Δεκεμβρίου.

in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ