Οι 5 πραγματικοί λόγοι που δε θέλει να δεσμευτεί μαζί σου

οι-5-πραγματικοί-λόγοι-που-δε-θέλει-να-δ-223857

ZEUGARIΣτις ερωτικές μας σχέσεις είναι πολύ εύκολο να μπλέξουμε τα μηνύματα που ο άλλος μας στέλνει. Αυτές οι πολύπλοκες σκέψεις, όπως… «γιατί δεν με πήρε τηλέφωνο», «με θέλει ή όχι», δυσκολεύουν τα πράγματα γιατί τα «θέλω» σου εμποδίζουν τη λογική σου. Για να σε βοηθήσουμε σου παρουσιάζουμε τους πιο συνηθισμένους (και απόλυτα λανθασμένους) λόγους για τους οποίους εσύ νομίζεις πως δεν θέλει να δεσμευτεί μαζί σου.

Εσύ νομίζεις: «Δεν υπάρχει το κατάλληλο timing».

Ο πραγματικός λόγος: Υπάρχει πιθανότητα το αφεντικό σου να σου δώσει προαγωγή και να την απορρίψεις γιατί δεν είσαι έτοιμη; Θα απέρριπτες μια ωραιότατη μπριζόλα γιατί θα προτιμούσες να φας σε μια ώρα; Υποθετικά μπορεί κάτι καλό να έρθει σε λάθος στιγμή, αλλά αν αυτό είναι τόσο καλό θα το κάνεις να λειτουργήσει όποια στιγμή και να έρθει.

Εσύ νομίζεις: «Δουλεύει πολλές ώρες και δεν έχει χρόνο για σχέση».

Ο πραγματικός λόγος: Μπορεί να έχει πολύ δουλειά, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά από το δεν σου στέλνει μηνύματα συχνά με το εξαφανίζεται για έναν μήνα. Γιατί το δεύτερο δεν έχει καμία σχέση με το δύσκολο επαγγελματικό του πρόγραμμα. Έχει σχέση μόνο με το γεγονός πως πάνω από σένα βάζει σε προτεραιότητα άλλα πράγματα και δεν σε θεωρεί σημαντικό μέρος της ζωής του.

Εσύ νομίζεις: «Πληγώθηκε πολύ από την προηγούμενη σχέση του».

Ο πραγματικός λόγος: Επειδή για παράδειγμα έκαψες τη γλώσσα σου, τρώγοντας μια σούπα, δεν σημαίνει πως θα σταματήσεις να τρως! Φυσικά και ένας κακός χωρισμός βάζει όλους τους ανθρώπους σε αμυντική στάση απέναντι στους άλλους, αλλά δεν σε κάνει και απαραίτητα ένα πλάσμα χωρίς συναισθήματα, που αρνείται την αγάπη. Αν σε αποφεύγει δεν θέλει να προστατευτεί από κάτι, απλά δεν θέλει να σε δει όσο εσύ.

Εσύ νομίζεις: «Η σχέση μας είναι τόσο καλή που φοβήθηκε».

Ο πραγματικός λόγος: Κανείς και ποτέ δεν φεύγει από κάτι τόσο καλό. Ο άντρας δεν φοβάται να σε αγαπήσει, φοβάται να ξεκινήσει μια σχέση που ναι μεν νιώθει άνετα, αλλά δεν είναι τόσο υπέροχη όπως την έχει φανταστεί ή όπως τη θέλει.

Εσύ νομίζεις: «Θέλει απλώς να δει πως θα πάει… χωρίς να βιάζεται».

Ο πραγματικός λόγος: Όταν ένας άντρας θέλει να το πάτε αργά ουσιαστικά σου λέει πως «ναι μου αρέσεις», αλλά δεν θέλω να εγκλωβιστώ σε μια σχέση και να μην είμαι διαθέσιμος αν έρθει κάποια άλλη.

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook