Οι πρώτες φωτογραφίες των γονιών του Λούμπιτς: Οι άνθρωποι που κουβαλούν το βάρος της τραγωδίας… | Photos

lubitzplanemainΕνώ οι έρευνες συνεχίζονται, για να εξακριβωθεί τι έκανε τον Αντρέας Λούμπιτς να ρίξει σε πλαγιά των γαλλικών Αλπεων το Airbus της Germanwings, ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες των γονιών του.

Ο Γκούντερ και η Ούρσουλα Λούμπιτς είναι οι άνθρωποι που σηκώνουν όλο το βάρος της τραγωδίας, καθώς ενώ θρηνούν την απώλεια του γιου τους προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι ήταν εκείνος που οδήγησε στο θάνατο άλλα 149 άτομα.

lubitz_parents

Η Telegraph δημοσίευσε μία φωτογραφία από το Μάρτιο του 2010, που δείχνει τον Γκούντερ Λούμπιτς να τρέχει μαζί με το γιο του σε ημιμαραθώνιο στη Φρανκφούρτη. Ο πρώην τραπεζίτης είχε πάρει μέρος σε τουλάχιστον τέσσερις αγώνες με το γιο του το διάστημα 2009-2010.

lubitz_father

Η οικογένεια του Αντρέας Λούμπιτς ζούσε με τους γονείς της μητέρας του, έναν παιδίατρο και μία δασκάλα στο Νέουμπουργκ, μέχρι να μετακομίσουν στο Μονταμπάρ όταν ήταν έξι ετών. Γείτονες στο Νέουμπουργκ περιέγραφαν τον Λούμπιτζ, που συχνά πήγαινε για διακοπές εκεί, ως πολύ ευγενικό και ήσυχο αγόρι που πάντα ήθελε να γίνει πιλότος.

«Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει στο μυαλό ενός ανθρώπου», είπε μία θεία του, που ζει ακόμη εκεί.

Οι γονείς του είναι συντετριμμένοι από την απόφαση του γιου τους να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά και 149 ανθρώπων με αυτό τον τρόπο. Από την ημέρα της συντριβής, δεν έχουν μιλήσει δημόσια.

Ο Μπερνάρντ Μπαρτολίνι, δήμαρχος της μικρής πόλης κοντά στο σημείο συντριβής Prads-Haute-Bléone, είπε ότι τους συνάντησε όταν βρέθηκαν εκεί την περασμένη εβδομάδα «Κουβαλά στις πλάτες του το βάρος όλου του δράματος. Η ζωή του διαλύθηκε», είπε για τον πατέρα του πιλότου.

Το ζευγάρι ανακρίθηκε από τη γαλλική αστυνομία και αναμένεται να απαντήσει και σε ερωτήσεις του εισαγγελέα του Ντίσελντορφ, που είναι επικεφαλής της έρευνας που γίνεται στη Γερμανία.

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο“Μύρισε” καλοκαίρι στο Benetton | Δείτε τη νέα συλλογή στα Χανιά
Επόμενο άρθροΧανιά | Επιτέλους… “Κλείνουν” τη Νεάρχου για να κλείσουν τις λακκούβες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ