Οι παραλίες με Γαλάζιες σημαίες σε εφαρμογή στο κινητό σας | Κατεβάστε την εδώ

οι-παραλίες-με-γαλάζιες-σημαίες-σε-εφα-553516
Η Γαλάζια Σημαία είναι μια πιστοποίηση από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE) ότι μια παραλία, η μαρίνα ή ένας βιώσιμος οργανισμός τουριστικού σκάφους ανταποκρίνεται σε αυστηρά πρότυπα.
Αυτή η εφαρμογή απαριθμεί τις πιο όμορφες παραλίες και τις μαρίνες σε όλο τον κόσμο. Κάθε παραλία και μαρίνα έχει λάβει Γαλάζια Σημαία, ένα βραβείο που εγγυάται μοναδική περιβαλλοντική ποιότητα.
Προδιαφραφές:
 • 11 γλώσσες, Αγγλικά, Ελληνικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Ρωσικά κα Τούρκικα.
 • Κάθε περιοχή έχει πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο καθώς και πρόβλέψη 3 ημερών.
 • Οι γαλάζιες σημαίες ταξινομούνται ανά δήμο, κατόπιν όλες οι τοποθεσίες ταξινομούνται ανάλογα με την απόσταση από την τοποθεσία σας.
 • Πλοηγηθείτε εύκολα στην παραλία χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή πλοήγησης.
 • Προβολή χάρτη που εμφανίζει όλα τα μέρη ανά χώρα (μπορείτε να επιλέξετε χώρα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής).
 • Πληροφορίες σχετικά με: τύπος παραλίας (βραχώδης, αμμώδης), τις εγκαταστάσεις της περιοχής, ύπαρξη ναυαγοσώστη καθώς και άν παρέχεται πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες στην παραλία.
 • 46 χώρες, 4413 παραλίες, μαρίνες και σκάφη οικολογικού τουρισμού.
Αυτή η εφαρμογή δεν συνδέεται με το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE)  παρά μόνο οι πληροφορίες για τις τοποθεσίες στο χάρτη.
«Κεντρικό σημείο στα ιδανικά του προγράμματος Γαλάζια Σημαία είναι ο στόχος της σύνδεσης του κοινού με το περιβάλλον και η ενθάρρυνσή του να μάθει περισσότερα για το περιβάλλον του. Ως εκ τούτου, οι δραστηριότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης πρέπει να προσφέρονται και να προωθούνται μέσω μιας μόνιμης απεικόνισης πληροφοριών σχετικών με την περιοχή από άποψη βιοποικιλότητας, οικοσυστημάτων και περιβαλλοντικών φαινομένων».
Τα links για τις εφαρμογές:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook