«Οι Μινωικές μπαίνουν σε νέα δρομολόγια» | Τι αποκάλυψε ο Αντώνης Μανιαδάκης στο Συνέδριο του Ομίλου Γκριμάλντι

οι-μινωικές-μπαίνουν-σε-νέα-δρομολόγ-749598

Με πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις αλλά και με σημαντικές δηλώσεις πραγματοποιήθηκε το δεύτερο πάνελ στην χθεσινή πρώτη μέρα του 22ου Euromed Convention From Land to Sea που ολοκληρώνεται σήμερα στο Λαγονήσι με διοργανωτή τον ιταλικό Όμιλο Γκριμάλντι.Ομιλητές ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας,  ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης, ο επικεφαλής του ναυτιλιακού τμήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Μανώλης Τσαγκαράκης,  ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας Ανδρέας Νταής,  ο πλοιοκτήτης και πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδη Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης, ο τραπεζίτης Γιώργος Ξηραδάκης και ο εμπορικός διευθυντής του Ομίλου Γκριμάλντι, Γκουίντο Γκριμάλντι.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας
Ο εμπορικός διευθυντής του Ομίλου Γκουίντο Γκριμάλντι και ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης

Στην ομιλία του ο διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, επεσήμανε ότι εξετάζεται η είσοδος της εταιρίας και σε νέα δρομολόγια, όχι για όλο το Αιγαίο, αλλά για συγκεκριμένα νησιά: «Γίνεται εξορθολογισμός του στόλου και μπαίνουμε σε νέα δρομολόγια για να αυξήσουμε τα έσοδα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είμαστε τυχεροί που είμαστε στην Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με ισχυρή παραγωγή, αγροτικό τομέα και τουρισμό».

Ο εμπορικός διευθυντής του Ομίλου Γκουίντο Γκριμάλντι και ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης

«Με την σημαντική υποστήριξη του Ομίλου Γκριμάλντι και του προέδρου Εμμάνουελ Γκριμάλντι, πήραμε το μάθημά μας. Μειώσαμε στο μηδέν τον δανεισμό μας την ώρα που τα δάνεια των ανταγωνιστών μας κυμαίνονται στα 400 εκατομμύρια ευρώ», κατέληξε ο κος Μανιαδάκης.

Ο εμπορικός διευθυντής του Ομίλου και γιος του Εμμάνουελ Γκριμάλντι, Γκουίντο Γκριμάλντι ανέλυσε τις επενδύσεις ύψους 1,2 δισ, ευρώ που προχωρούν, ενώ αναφέρθηκε και στους στρατηγικούς δεσμούς με τα περιφερειακά λιμάνια των περιοχών που δραστηριοποιείται ο όμιλος.

zarpanews.gr

One thought on “«Οι Μινωικές μπαίνουν σε νέα δρομολόγια» | Τι αποκάλυψε ο Αντώνης Μανιαδάκης στο Συνέδριο του Ομίλου Γκριμάλντι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook