Οι καλύτερες στιγμές της προεκλογικής περιόδου | Video

οι-καλύτερες-στιγμές-της-προεκλογική-206769

D2B33661D376A8EF31B953A45E71A0F0Διστακτικά «θα», κλισέ ατάκες, ατελείωτο τρολάρισμα στα social media και παιχνίδια πολιτικού λόγου είχε η σύντομη προεκλογική περίοδος.

Φέτος, λοιπόν, η Ραχήλ Μακρή τύπωσε χρήματα, ο Πάνος Καμμένος και ο Άδωνις Γεωργιάδης έπαιξαν με τρενάκια, ο Γιώργος Παπανδρέου αποκάλυψε την άγνωστη, μεγάλη του αγάπη, την κιθάρα, βρήκαμε υπουργό Πολιτισμού πριν τον σχηματισμό κυβέρνησης, προμηθευτήκαμε σύντομα χαρτιά υγείας, ενώ ο πρωθυπουργός μοιράστηκε μαζί μας – κατά λάθος – ποια είναι η ιδανικότερη ώρα για σεξ!

Μεγαλειώδεις και αξιομνημόνευτες στιγμές της προεκλογικής περιόδου που αξίζουν να τις ξαναθυμηθούμε…

Παπανδρέου: Κατά καιρούς πιάνω και την κιθάρα PAPANDREOUΗ δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου «Θα μπορούσα να πάω σε ένα μακρινό νησί και να παίζω με την κιθάρα μου» ξεχώρισε και τράβηξε την προσοχή στη συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters. «Δεν χρειάζεται να είμαι στην πολιτική για να είμαι βουλευτής. Έχουμε μεγάλα νησιά εδώ στην Ελλάδα. Θα μπορούσα να πάω σε ένα μακρινό νησί και να παίζω με την κιθάρα μου», είπε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Την περιβόητη κιθάρα σχολίασε και την επόμενη μέρα, αποκαλύπτοντας ότι την παίρνει κατά καιρούς και πως πλέον θα τραγουδάει αγωνιστικά τραγούδια.

Γιακουμάτος: Άσε το θείο, ξέχνα το τζόκερ, πιάσε τον ΣΥΡΙΖΑ giakoumatosΤο προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ επινόησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, αντιδρώντας στις εξαγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Μάλλον ήρθε η ώρα για το ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει και το σύνθημά του! Άσε το θείο, ξέχνα το τζόκερ , πιάσε τον ΣΥΡΙΖΑ!», έγραψε στο Facebook 10 μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Στανίση: Μπορώ να αναλάβω το υπουργείο Πολιτισμού stanisiΜε την πρόταση να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού συμφώνησε προεκλογικά η γνωστή αοιδός Κατερίνα Στανίση… Ο λόγος; Σαφής και εμπεριστατωμένος: «Γνωρίζω πολύ καλά αυτόν τον χώρο. Τον έχω σπουδάσει, τον ξέρω πλέον έπειτα από τόσα χρόνια στη νύχτα. Ξέρω πού πονάει η δουλειά. Να ανοιχτούν μαγαζιά, μουσικές σκηνές, να δουλέψουν οι άνθρωποι, γιατί μέσα από αυτά τα μαγαζιά ζουν πολλές οικογένειες, όχι μόνο οι τραγουδιστές».

Μακρή: Θα κόψουμε… μόνοι μας 100 δισ. ευρώ! RAHIL2Το λεφτόδεντρο της Ραχήλ Μακρή εκτός από… ταραχή στο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε και ατελείωτο τρολάρισμα στα social media. Η «βόμβα» της υποψήφιας βουλευτή ότι το κόμμα θα τυπώσει 100 δισ. ευρώ αν χρειαστεί, θα κάνει σίγουρα πολύ καιρό να ξεχαστεί:

«Τι εννοείτε; Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αφού δεν προβλέπεται. Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency το ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ»! Αποστομωτική ήταν πάντως η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας: «Γιατί δεν “κόβουν” 300 δις για να μηδενίσουν και το χρέος;».

Καμμένος και Άδωνις VS τρενάκια… spot-kammenos-708_0Αντικείμενο σχολιασμού και κριτικής αλλά και πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων έγινε το προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με πρωταγωνιστές τον Πάνο Καμμένο και τον μικρό Αλέξη. Διαδόθηκε με απίστευτους ρυθμούς στο διαδίκτυο και αναλύθηκε καρέ-καρέ.

Τα παιδία παίζει και ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήλεψε τη δόξα!

Σε ένα βίντεο που ανέβασε ο πρώην υπουργός, χρησιμοποιώντας δύο τρένα, προσπαθεί να μας εξηγήσει με τον τρόπο του, τί θα συμβεί στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και έρθει σε ρήξη με τους ευρωπαίους εταίρους…

Σαμαράς: Τέτοια ώρα είναι το καλύτερο σεξ! samarasΚαι ξαφνικά, εν μέσω μιας φορτισμένης προεκλογικής περιόδου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται στην κάμερα χαλαρός και ευδιάθετος να συστήνει την καλύτερη ώρα για σεξ!

Πρόκειται για πρόβες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από γυρίσματα του 2012, οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο και έγιναν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης.

Βούλτεψη: Σας συνιστώ να αγοράσετε χαρτιά υγείας voultepsiΤο παράδειγμα της Βενεζουέλας όπου τσακώνονται για ένα ρολό χαρτιού υγείας χρησιμοποίησε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για να περιγράψει την επόμενη των εκλογών με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της χώρας απέναντι στους εταίρους.

«Όχι, χαρτί υγείας δεν έχει αν γίνει ότι στη Βενεζουέλα», είπε…

Τσίπρας: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα… σε λίγες μέρες tsiprasΜια από τις πιο… ερωτικές προεκλογικούς περιόδους μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που ολοκληρώθηκε. Πριν το «καλύτερο σεξ» του Αντώνη Σαμαρά είχε προηγηθεί το «πήδημα» του Αλέξη Τσίπρα.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αυτοδυναμία και δήλωσε από τη Ρόδο – φυσικά: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λένε μερικοί. Λοιπόν ναι. Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση».

Πάγκαλος: Μαζί θα αυτοκτονήσουμε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ pagkalos

Από το «μαζί τα φάγαμε», στο «μαζί θα αυτοκτονήσουμε»… Απολαυστικός και άμεσος, ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιτέθηκε εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά μέσω του προσωπικού του ιστολογίου. «Οι άνθρωποι της γενιάς μου είχαν πιστέψει στην ομαλότητα. Δε φαντάζονταν ποτέ ότι ο ελληνικός λαός θα αποφάσιζε ακόμα μια φορά να αυτοκτονήσει. Η χώρα μας είναι εδώ και είμαστε πια τέτοιας ηλικίας ώστε να είναι αδύνατα, πολύπλοκα και ευφάνταστα σχέδια για το μέλλον. Μαζί θα αυτοκτονήσουμε», έγραψε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Στις εκλογές ψηφίζουμε ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.»

Για το τέλος, αφήσαμε το πιο απολαυστικό σποτ της προεκλογικής περιόδου. Με τον δικό του… μοναδικό τρόπο το κόμμα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. προσπαθεί να κερδίσει τους Έλληνες πολίτες για να ψηφίσουν τη δική τους πρόταση!

Ο επικεφαλής του κόμματος, οικολόγος Κωνσταντίνος Παπανικόλας παρουσιάζει τον νέο… Κολοκοτρώνη αλλά και τον απόγονο του Παπαφλέσσα και ζητά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook