Οι εξωφρενικές σπατάλες της Μελάνια στο Κάιρο: «Χάλασε» 95.000 δολάρια για μόλις 6 ώρες σε ξενοδοχείο

οι-εξωφρενικές-σπατάλες-της-μελάνια-σ-763135

Ήταν η πρώτη φορά που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, ταξίδεψε στην Αφρική, στη σόλο περιοδεία της, η οποία ξεκίνησε από τη Γκάνα με τελικό προορισμό την Αίγυπτο.

Μπορεί να μην διανυκτέρευσε, ωστόσο οι έξι ώρες που πέρασε στο πολυτελές ξενοδοχείο Semiramis Intercontinental, στοίχισαν στους Αμερικανούς φορολογουμένους ούτε λίγο, ούτε πολύ 95.000 δολάρια, σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά αρχεία δαπανών.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και η ομάδα της διέμειναν στο ξενοδοχείο, το οποίο προσφέρει δωμάτια με τιμές που ξεκινούν από τα 119 δολάρια.

Η προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου κοστίζει 699 δολάρια.

«Επίσκεψη Πρώτης Κυρίας – δωμάτια του ξενοδοχείου», αναφέρει λακωνικά η περιγραφή της δαπάνης, ωστόσο δεν αναλύεται λεπτομερώς η πληρωμή ή πόσα δωμάτια δεσμεύτηκαν, αλλά  περιλαμβάνεται το κόστος της διαμονής όλων των μελών της μυστικής υπηρεσίας της Μελάνια και των διαφόρων στελεχών υποστήριξης.
Ο λογαριασμός της  Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ ήταν αρκετά μεγαλύτερος από τα 77.345 δολάρια που ξόδεψε η κυβέρνηση για την διήμερη παραμονή του Ντόναλντ Τραμπ στο δικό του γήπεδο γκολφ στην Σκωτία τον περασμένο Ιούλιο. protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook