Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά | 61χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε το γιο του

οικογενειακή-τραγωδία-στα-χανιά-61χρον-340697

Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά, και συγκεκριμένα στον Πάνω Σταλό όταν μετά τη 1 και μισή το μεσημέρι του Σαββάτου ακούστηκαν πυροβολισμοί σε σπίτι που αναστάτωσαν τους γείτονες, οι οποίοι τηλεφώνησαν αμέσως στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για οικογενειακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του οποίου ο 61χρονος σύζυγος έπειτα από διαπληκτισμό με συγγενικό του πρόσωπο πυροβόλησε στην πλάτη την 48χρονη γυναίκα του η οποία πιθανολογείται ότι μπήκε στη μέση να χωρίσει τα δύο άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ενώ σφαίρες βρήκαν και τον 21χρονο γιο του ο οποίος φέρει τραύματα στην σπλήνα, το συκώτι και στον πνευμονοθώρακα οπότε και χειρουργήθηκε άμεσα. Ο γιος παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ενώ οι επόμενες 48 ώρες κρίνονται κρίσιμες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης έχει συλληφθεί.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα το μεσημέρι, σε χωριό των Χανίων, συνελήφθη 61χρονος Έλληνας γιατί λίγο πριν, στην αυλή της οικίας του πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές με πιστόλι, που κατείχε παράνομα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τη 48χρονη σύζυγο του και σοβαρά τον 21χρονο γιο του, που βρίσκονταν στο χώρο, μαζί με συγγενικό τους πρόσωπο.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Ο 21χρονος έχει διακομισθεί στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

4 thoughts on “Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά | 61χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε το γιο του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook