Οδηγός χωρίς δίπλωμα χτύπησε γυναίκα σε πεζοδρόμιο | Απίθανο τροχαίο με σοβαρότατο τραυματισμό | Photos

οδηγός-χωρίς-δίπλωμα-χτύπησε-γυναίκα-425627

Ο νεαρός οδηγός πάτησε γκάζι και… όποιον πάρει ο χάρος. Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη η άτυχη γυναίκα, που πήγαινε στη δουλειά της.

Μετά από τρελή πορεία, το αγροτικό ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε την άτυχη γυναίκα που πήγαινε για δουλειά, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Το ατύχημα έγινε στις 07.00 το πρωί στην οδό Αβέρωφ. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 23χρονος που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είχε δίπλωμα.

Το αγροτικό έστριψε από την οδό Βενιζέλου στην Αβέρωφ με κατεύθυνση το ΚΕΥΠ. Ο 23χρονος έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, όπου περπατούσε η άτυχη γυναίκα.

Την παρέσυρε και την πέταξε πάνω στον τοίχο. Πολύ κοντά της βρισκόταν μία ακόμη κοπέλα, που ευτυχώς πρόλαβε να μετακινηθεί και απέφυγε το χτύπημα…lamia

lamia1

lamia2Η γυναίκα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ ο 23χρονος δεν μπορούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς πως ακριβώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στο ατύχημα διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.

Πηγή: lamiastar.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook