Ξεσπά η Ντέπυ Γκολεμά: Παρακμιακή η φωτογραφία που «λούζουν» τον Ρέμο με γαρύφαλλα

ξεσπά-η-ντέπυ-γκολεμά-παρακμιακή-η-φωτ-198710

golemaΗ τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά είναι γνωστή για την ειλικρίνεια της, αλλά και την ωμότητα στις κρητικές της. Αυτή την φορά στο στόχαστρο της βρέθηκαν τα μπουζούκια με τους θαμώνες τους.

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Αντώνη Ρέμο να «πνίγεται» μέσα σε πανέρια από λουλούδια, αυτό ήταν αρκετό για να εξοργίσει την Ντέπυ Γκολεμά η οποία δημοσίευσε και σχολίασε την εν λόγω φωτογραφία στα social media.

«στο καιρό του μνημονίου! Πνίξτε στα λουλούδια τον καημό σας- χιλιάδες ευρώ πεταμένα στα πόδια του καλλιτέχνη αοιδού…απο τις 25 και μετά θα σας χρειαστούν για τα μηνμόσυνα! ΕΛΕΟΣ…..αυτα βλέπω και λέω αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Παρακμιακή φωτό εν όψει του 15 που εμείς -όσοι- νομίζουμε θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Παέι το γαρύφαλλο στ΄αυτι, έγινε γαρύφαλα στα πόδια κάθε καψούρη, που εξιψώνει την αγάπη του γεμίζοντας μια πίστα πανάκριβα κουρέλια…να διασκέδασουμε δε λέω…..και αφού τον στρώσατε ας τον σκεπάζατε τουλάχιστον ως τα πάνω….» , ήταν το σχόλιο της τηλεκριτικού και αν κρίνουμε από τα like που συγκέντρωσε πολλοί είναι αυτοί που συμφωνούν μαζί της.

remos

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος σε συνεντεύξεις του στο πρόσφατο παρελθόν είχε δηλώσει  πως δεν ήθελε να υπάρχουν πανέρια με λουλούδια στο μαγαζί που τραγουδάει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook