Ξεκαρδιστικό βίντεο, με επικό παρκάρισμα διάρκειας 17 λεπτών

ξεκαρδιστικό-βίντεο-με-επικό-παρκάρι-272797

Ίσως πρόκειται για τη χειρότερη προσπάθεια για παρκάρισμα που έχουμε δει ποτέ. Η οδηγός χρειάζεται 17 λεπτά για να παρκάρει ενώ έχει πάρει και την βοήθεια της (επίσης ανίκανης) συνοδηγού…

Τα πλάνα από κάμερα σε πολυσύχναστο σημείο της Γλασκώβης έχουν καταγράψει την …αγωνιώδη προσπάθεια για το παρκάρισμα ενός 5θυρου Mini Cooper. Κάτι που τελικά επιτεύχθηκε μετά από έξι προσπάθειες και αφού προηγουμένως οι δύο γυναίκες που βρέθηκαν διαδοχικά πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου χτύπησαν, έστω και ελαφρώς, άλλα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Τα βρετανικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν το βίντεο «ξεκαρδιστικό» και μάλλον δεν έχουν άδικο. Αφού, ο χώρος ήταν αρκετός, πίεση από άλλους οδηγούς που ήθελαν να παρκάρουν δεν υπήρχε, ενώ δεν είχαν στα χέρια τους και κανένα φορτηγό ώστε να υπάρχει, κάποια δικαιολογία.

Το σήμα του νέου οδηγού, ίσως να δίνει κάποιες απαντήσεις. Όμως, όπως και να το κάνουμε, αυτό δεν μπορεί σε τίποτα να ελαφρύνει την θέση της οδηγού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η οδηγός αναγκάσθηκε να αλλάξει θέση με την συνοδηγό, σε κάποια στιγμή της 17λεπτης προσπάθειάς του, προκειμένου η τελευταία να παρκάρει το Mini. Μάλιστα, το όλο περιστατικό που καταγράφηκε στις 17 Ιουλίου, έγινε κάτω από βροχή και στο τέλος χρειάσθηκε η μια από τις δύο γυναίκες να βγει από το αυτοκίνητο και να δίνει οδηγίες σε αυτή που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, ώστε να ολοκληρωθεί ο άθλος του παρκαρίσματος.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook