Ξεκίνησε προετοιμασία για Βέροια με διπλή προπόνηση ο Α.Ο. Χανιά Κισσαμικός

ξεκίνησε-προετοιμασία-για-βέροια-με-δ-615866

Την Τετάρτη με διπλή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (26/11) με αντίπαλο τη Βέροια.

Το πρωί το «μενού» είχε ταχυδύναμη και το απόγευμα υποομαδική τακτική, με τον Παντελάκη να συμμετέχει κανονικά. Πριν την απογευματινή προπόνηση εκ μέρους του ισχυρού άνδρα της ομάδας Αντώνη Ροκάκη μετέφερε την ικανοποίηση της διοίκησης για την πορεία της ομάδας στους ποδοσφαιριστές ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Με δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Βέροια, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League 2017-2018.

Το πρωί το πρόγραμμα ήταν διάρκειας 50′ και περιλάμβανε ταχυδύναμη και το απόγευμα υποομαδική τακτική. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Παντελάκης.

Πριν την απογευματινή προπόνηση εκ μέρους του Προέδρου Αντώνη Ροκάκη στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης δηλώνοντας την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα προσπάθεια που γίνεται και για την πορεία της ομάδας και παράλληλα τόνισε ότι ο κόσμος αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία κόντρα στη Βέροια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook