Ξανά χτύπησαν οι ληστές με το σίδερο | Βασάνισαν άγρια έναν 78χρονο

ξανά-χτύπησαν-οι-ληστές-με-το-σίδερο-β-195127

astynomia2Στα Νέα Στύρα Ευβοίας χτύπησαν οι ληστές με το σίδερο, αυτή τη φορά θύμα τους ένας ηλικιωμένος άντρας.

Ο άτυχος άντρας βασανίστηκε άγρια καθώς οι ληστές τον έκαψαν στο πρόσωπο με το πυρακτωμένο σίδερο, του έσπασαν δύο πλευρά και στη συνέχεια τον έδεσαν μαζί με τη γυναίκα του.

Η ληστεία συνέβη περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο συνταξιούχος αγροφύλακας χρειάστηκε να βγει από το σπίτι του. Τότε οι δύο άνδρες φορώντας κουκούλες του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, τον έσυραν μέσα στο σπίτι και τον έδεσαν. Το ίδιο έκαναν και στη σύζυγό του. Μάλιστα τα χτυπήματα που δέχτηκε ο ηλικιωμένος είχαν ως αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα πλευρά.

Ωστόσο η βαναυσότητα των ληστών δε σταμάτησε εκεί. Συνέχισαν να ρωτούν επίμονα το ηλικιωμένο ζευγάρι πού κρύβει χρήματα και κοσμήματα και όταν δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις τους ο ένας εκ των δύο πήρε το ηλεκτρικό σίδερο και το πάτησε στο πρόσωπο του ηλικιωμένου.

Τελικά οι ληστές πήραν ότι πολύτιμο βρήκαν κι έφυγαν και τα βασανιστήρια του ζευγαριού να τελείωσαν εκεί.Η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να πάρει ένα μαχαίρι, να κόψει τα δεσμά του συζύγου της κι έτσι μπόρεσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρύστου, όπου ο 78χρονος άντρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σπασμένα πλευρά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας στην οποία οι δύο ηλικιωμένοι έχουν δώσει ήδη κατάθεση.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε πως, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό είχε δηλωθεί από τους αστυνιμικούς του τοπικού τμήματος ως κλοπή και όχι ως ληστεία και γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να γίνει εσωτερική έρευνα στην ΕΛΑΣ ώστε να αποδοθούν ευθυνες στους αστυνομικους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook