Ν.Ο.Χ | Πρώτη συγκέντρωση για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης

ν-ο-χ-πρώτη-συγκέντρωση-για-την-αγωνισ-166021

NOX KOLIMVISIΤην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (27/8) στο χώρο του κολυμβητηρίου η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Συνολικά, το παρών έδωσαν 28 παιδιά τα οποία είχαν την ευκαιρία μετά από ένα μήνα σχεδόν διακοπών, να ειδωθούν και πάλι, κάνοντας μία πρώτη συζήτηση για τη χρονιά που ακολουθεί.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου, τα παιδιά καλωσόρισε στο κολυμβητήριο ο έφορος του Τμήματος, Μανώλης Ντουσάκης ενώ παρών επίσης ήταν ο προπονητής, Κώστας Τζιλιβάκης, ο οποίος και ανέλυσε το αγωνιστικό πρόγραμμα που θ’ ακολουθήσουν για τις επόμενες ημέρες.

Μιλώντας σχετικά για τους στόχους που θέτει η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης για τη νέα σεζόν, ο κ. Ντουσάκης δήλωσε: «Από τους βασικούς μας στόχους είναι να παραμείνουν στο Τμήμα μας όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Τα αποτελέσματα, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της χρονιάς, δεν μας ενδιαφέρουν. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα άθλησης στην πισίνα τον χειμώνα και κατ’ επέκταση να πετύχουν τις επιθυμητές επιδόσεις στο τέλος της σεζόν. Η πρώτη μας μέριμνα είναι το κολυμβητήριο να είναι σε θέση να λειτουργεί, καθώς και να υπάρχουν διαθέσιμες διαδρομές. Ο περσινός χειμώνας ήταν πραγματικά πολύ δύσκολος, τα παιδιά στριμώχτηκαν στις διαδρομές και κάποια δεν μπόρεσαν ν’ αποδώσουν όπως θα θέλαμε».

Από την δική του πλευρά ο κ. Τζιλιβάκης ανέφερε: «Βασική προϋπόθεση για τη νέα σεζόν είναι η πισίνα. Ο χρόνος που θα έχουμε την 25άρα και για πόσο καιρό θα προπονούμαστε στην 50άρα πισίνα. Σημασία έχει τα παιδιά να έχουν υγεία και διάθεση και θα δούμε το επόμενο καλοκαίρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Ο στόχος ήταν και παραμένει το καλοκαιρινό πρωτάθλημα. Ελπίζω να είναι μία επίσης καλή χρονιά όπως αυτή που πέρασε και όσον αφορά τα μετάλλια, όπως έχω πει πολλές φορές, είναι μια σύνθετη διαδικασία, ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook