Ν.Δ.: Η απλή αναλογική οδηγεί τη χώρα σε ακυβερνησία

Οι Έλληνες έχουν καταλάβει τον κ. Τσίπρα, σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο η Νέα Δημοκρατία, επικρίνοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ως υπέρμαχος των αξιών της ενωμένης Ευρώπης. Θα τον καλωσορίζαμε σε αυτές τις αξίες, αν δεν γνωρίζαμε, μαζί με όλους τους Έλληνες, ότι είναι ο πολιτικός του ψέματος και της αναξιοπιστίας» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι εκείνος – συνεχίζει – που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και σε ένα αχρείαστο και διχαστικό δημοψήφισμα. «Εκείνος που συγκυβερνά με τον υμνητή του Φάρατζ» προσθέτει και κάνει λόγο για έναν πολιτικό «που και τώρα συμπεριφέρεται με ανευθυνότητα και ιδιοτέλεια».

Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο, η Ν.Δ. επαναλαμβάνει ότι «η απλή αναλογική είναι ένα εκλογικό σύστημα που οδηγεί τη χώρα στην ακυβερνησία, προσθέτοντας προβλήματα σε μια πολύ δύσκολη καμπή».

Κατά τα άλλα – επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση – υιοθετεί στα λόγια και με μεγάλη καθυστέρηση τους στόχους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρωτογενές πλεόνασμα και την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Μόνο που δεν μπορεί να τους υλοποιήσει, γιατί εκείνος πιστεύει δογματικά στην υπερφορολόγηση και όχι στις μεταρρυθμίσεις, καταλήγει σχετικά.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ