Ντροπή! Οι οικογενειάρχες δεν έχουν δικαίωμα στη δουλειά | Η ρατσιστική αγγελία του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης

ντροπή-οι-οικογενειάρχες-δεν-έχουν-δι-571143

Απίστευτη αγγελία αναζήτησης προσωπικού από το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης με έδρα στα Χανιά, που επιθυμεί να προσλάβει Μουσειοπαιδαγωγό, αλλά όπως προκύπτει από την σχετική ανακοίνωση τα πτυχία των ενδιαφερομένων δεν είναι και τα μοναδικά προαπαιτούμενα που θα ληφθούν υπόψη.

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπιστώνει κανείς πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, είτε είναι άνδρες είτε είναι γυναίκες να μην έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις.

Η οικογένεια όπως φαίνεται για τους υπευθύνους του μουσείου δυστυχώς θεωρείται «έγκλημα» για όσους αναζητούν εργασία, αφού αυτομάτως αποκλείονται από την όλη διαδικασία.

Η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύεται στον Τοπικό τύπο:

 

Προφανώς οι διοικούντες ένα χώρο που φιλοξενεί μνήμες πολιτισμού και μέρος της ιστορίας του τόπου, ως άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες που μοναδικό σκοπό έχουν το κέρδος, έκριναν πως δικαίωμα στην εργασία έχουν μόνο αυτοί που δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις.

Υπάρχει κάποια εξήγηση για την στάση αυτή από ένα φορέα που στηρίζεται από την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της;

Αναμένουμε…

zarpanews.gr

9 thoughts on “Ντροπή! Οι οικογενειάρχες δεν έχουν δικαίωμα στη δουλειά | Η ρατσιστική αγγελία του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης

  1. Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ. ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

  2. Χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις?????χαχαχα!!!!!!!! Μεγάλη κουβέντα αδερφέ…..Αλλα κάποιος που δεν έχει υποχρεώσεις,και ειδικά οικογενειακές……είναι …..ας το πούμε…… ελεύθερο πουλί…. άντε τσίου τσίου!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook