Ντοκιμαντέρ για το ευλογημένο νησί της Κρήτης | Video

ντοκιμαντέρ-για-το-ευλογημένο-νησί-τη-497957

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης.
kreta

Οι ομορφιές της Κρήτης δεν περιορίζονται μόνο στις υπέροχες παραλίες, καθώς ανάλογα με την εποχή, μπορεί κανείς να απολαύσει τα χιονισμένα βουνά, την άγρια φύση αλλά και τα υπέροχα μουσεία και μνημεία του νησιού.

Η Κρήτη είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας, καθώς προσφέρει τα πάντα, και στο νησί υπάρχουν πάντα νέα πράγματα για να ανακαλύψεις.

Η νοτιότερη περιοχή της Ευρώπης προσφέρει στον ταξιδιώτη συγκλονιστικά τοπία, ερημικές παραλίες, καταπράσινους κήπους, καταρράκτες, εύφορα οροπέδια πλούσια με χιονισμένες οροσειρές, υπέροχα κρητικά εσπεριδοειδή, και δεκάδες λογής τοπία και εδέσματα.

Ο κόσμος που επισκέπτεται την Κρήτη, θα γνωρίσει την «ευλογία» των κοπαδιών που αποτελούνται από πρόβατα, θα δει πώς είναι η καθημερινότητα ενός βοσκού, ενός συλλέκτη που μαζεύει και πουλάει αλάτι, ενός ανθρώπου που συλλέγει βότανα και τα πουλά για να ζήσει, ενός ψαρά, ενός κατασκευαστή παραδοσιακών οργάνων, καθώς και τον τρόπο ζωής των νησιωτών που έχουν ως ηθική δέσμευση, την διατήρηση και την προστασία ελαιόδεντρων που έχουν πάνω από 3.500 έτη ζωής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook