Νικητής στη μάχη με τις τράπεζες | Χανιώτης με προβλήματα υγείας σώζει το σπίτι του

dikastirioΝικητής βγήκε στη μάχη με τις τράπεζες ένας 51χρονος Χανιώτης με προβλήματα υγείας.

Συγκριμένα με ανακοίνωση της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κάνει γνωστά τα παρακάτω:

«Καταφέραμε να οδηγήσουμε με την ψυχολογική μας , την νομική μας, την οικονομοτεχνική μας υποστήριξη στην δικαίωση Χανιώτη δανειολήπτη ,όχι μόνο να τον εντάξουμε στο Νόμο Κατσέλη ,αλλά και να του περάσουμε την δύναμη να συνεχίσει να βλέπει θετικά την ζωή. Μιλάμε για άνθρωπο  51 χρονών, φορτωμένο με χιλιάδες κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, με σοβαρά προβλήματα υγείας (χρόνια ψυχωσική συνδρομή) ,μακροχρόνια άνεργο, πατέρα ενός ενηλίκου τέκνου ,όμως άνεργου, χωρίς εισόδημα και το μόνο έσοδο του είναι το επίδομα Πρόνοιας 313 ευρώ μηνιαίως.

Την θεωρούμε μεγάλη μας επιτυχία διότι επανειλημμένα η Πιστώτρια Τράπεζα είχε κινήσει πλειστηριασμό στην μοναδική κατοικία του κοινωνικά πληγωμένου δανειολήπτη, και οι δικηγόροι θεωρούσαν την προσπάθεια μας για διάσωση  της κατοικίας  χαμένη υπόθεση, καθώς το χρέος ήταν μεγάλο 179.255,35 Ευρώ, και η οικονομική κατάσταση του δανειολήπτη μη αναστρέψιμη, (πάσχει από ανίατη ασθένεια) όμως το θαύμα έγινε!!!

Το Ειρηνοδικείο Χανίων με την υπαρ236/2014 απόφασή του μας απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον!!!

1)Όρισε μηδενικές καταβολές για το χρέος

2)Διέσωσε την μοναδική κατοικία του ορίζοντας να πληρώσει το 50% της αντικειμενικής αξίας (46.445 Ευρώ) της κατοικίας των 78,90 τ.μ στο οποίο είχε την συγκυριότητα των 62,50% τ.μ πληρώνοντας για 20 έτη 96,76 Ευρώ ,μηνιαία δόση

ΚΟΥΡΕΎΤΗΚΕ ΤΟ ΧΡΈΟΣ του κατά 87%

Ως Ένωσή ευχαριστούμε τους δικαστές του Ειρηνοδικείου Χανίων, που στάθηκαν πολύ ψηλά!!! Που αν και ο ταλαίπωρος συμπολίτης μας, δεν είχε δικηγορική παράσταση (στο δικαστήριο πήγε μόνος του) όμως η νομική τους και η ανθρώπινη ζεστασιά των δικαστών , πέρασε και έκανε το θαύμα της, που για κάποιους δικηγόρους θεωρήθηκε χαμένη υπόθεση!!! καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα τους μόνο έξοδα θα παρήγαγε  και μεγαλύτερη ψυχολογική  κατάρρευση.»

 

zarpa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Πρωινή επίσκεψη του Εγκέλαδου
Επόμενο άρθροΑθώωσαν καθηγητή που μοίραζε επί οκτώ χρόνια απολυτήρια Λυκείου για 5.000 ευρώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ