Νικητές τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στον αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Άρη και των Χανίων

νικητές-τα-παιδιά-της-ελεπαπ-στον-αγών-759035

Ένας αλλιώτικος ποδοσφαιρικός αγώνας, που είχε ως νικητή τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων μεταξύ των παλαιμάχων του Άρη Θεσσαλονίκης και των Χανίων.

Σκοπός του σημερινού αγώνα, όπως είπαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ήταν η προσφορά βοήθειας στην ΕΛΕΠΑΠ στην προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά της η κα Μάγκυ Αρσενίδη, υπεύθυνη του παραρτήματος Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ αφού ευχαρίστησε την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης που ήρθε στα Χανιά για το σκοπό αυτό, είπε ότι πολλές φορές η ηθική ικανοποίηση πως υπάρχουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που σε σκέφτονται και θέλουν να κάνουν κάτι για εσένα είναι πολύ σημαντικό. Είναι το αίσθημα της αλληλεγγύης που φαίνεται από ανθρώπους άλλων χώρων που στέκονται δίπλα μας και στους αγώνες τους δικούς μας και των παιδιών μας.

Την σημερινή εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης και συν-διοργανωτές το Δήμο Χανίων, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook