Νέο διαδικτυακό ξέσπασμα από την αδερφή του Βαγγέλη | Οι συγκινητικές της μαντινάδες

νέο-διαδικτυακό-ξέσπασμα-από-την-αδερ-228485

vaggelis-eleni-giakoumaki-708_0Οι συγκινητικές δημοσιεύσεις των αδερφών του 20χρονου Κρητικού είναι σχεδόν καθημερινές. Φωτογραφίες, τραγούδια αλλά και μαντινάδες εμφανίζονται στα διαδικτυακά προφίλ των ατόμων της οικογενείας του αδικοχαμένου φοιτητή.

«Nα πεις του χάρου του σκληρού,που πήρε τη ζωή σου… πως να τα βάλει δε μπορεί με την ‪‎ανάμνησή σου‬!!!» ήταν τα λόγια της πρώτης μαντινάδας που πλαισίωνε την φωτογραφία του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, στον προσωπικό λογαριασμό της αδερφής του.

Λίγο αργότερα, μια νέα φωτογραφία εμφανίστηκε στο προφίλ της Ελένης Γιακουμάκη. Σε αυτήν εμφανίζεται η ίδια μαζί με τον αδερφό της, ενώ συνοδεύεται από μια ακόμα συνταρακτική μαντινάδα. «Να πεις του χάρου του σκληρού, που πήρε τη ζωή σου..πως να τα βάλει δεν μπορεί με την ανάμνηση σου» ήταν τα λόγια της.

Πέραν από τις μαντινάδες, η αδερφή του 20χρονου δημοσίευσε και διάφορα τραγούδια, αφιερωμένα στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σε ένα από αυτά, έγραφε και τα εξής λόγια: «Περήφανος αετός ήσουν μεγαλωμένος…Μες τις ψυχές αυτών που ατσάλινα είχαν σώματα…Πέτα πολύ ψηλά, αετέ….Πέτα ψηλά, όσο ποτέ……Κι όσο θα πιάνεις ουρανό…….Τόσο πιο λίγο θα πονώ…..Πέτα ψηλά, βρε αετέ. Μη ξανά κλάψεις πια ποτέ…..Πάλι με χρόνια με καιρούς…..Ξαναγεννιόμαστε, μ” ακούς?…..Αετέ μου, να μ” ακούς, να μ” ακούς..!!!!»

Δείτε τις συγκινητικές φωτογραφίες από τις δημοσιεύσεις της:

aek5

images.watchit.gr__56iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook