Νέα πρόκληση από την Bild: «Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά»

BILDΑπίστευτο κι όμως αληθινό. Η χώρα που έχει αναπτύξει την βιομηχανία του έρωτα σε τέτοιο βαθμό ώστε να ανταγωνίζεται ακόμη και την παραδοσιακά ισχυρή γερμανική βαριά βιομηχανία ή τον βαυαρικό τομέα υψηλής τεχνολογίας εισηγείται στην Ελλάδα να μειώσει το υπέρογκο χρέος της από το σεξ και τα ναρκωτικά!

Την αδιανόητη πρόταση κάνει η γνωστή γερμανική εφημερίδα «Bild». Σε σημερινό της δημοσίευμα καλεί τους Έλληνες να αναπτύξουν τους «κλάδους» του αγοραίου έρωτα και των ναρκωτικών για να μειώσουν τα χρέη τους. Κάτι ξέρουν, θα έλεγε κάποιος καχύποπτος, αναλογιζόμενος ότι τα τελευταία χρόνια η Γερμανία έχει γεμίσει πορνεία και έχει γίνει πόλος έλξης των Ευρωπαίων που αρέσκονται στο λεγόμενο «σεξοτουρισμό».

«Η Ελλάδα επιδιώκει με όλα τα μέσα να επιστρέψει στις αγορές. Με τον τρόπο αυτόν η ελληνική κυβέρνηση θέλει να επιτύχει πολλούς στόχους», αναφέρει το ρεπορτάζ της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, με τίτλο «Επιστροφή από τον Κάτω Κόσμο» ενώ ταυτόχρονα θέτει το ερώτημα εάν η χώρα είναι έτοιμη για μια τέτοια κίνηση και απαντώντας ότι πρόκειται «για ένα τολμηρό πείραμα».

«Η ευρωκρίση άρχισε στην Ελλάδα και θα τερματισθεί όταν η χώρα αυτή δεν είναι πλέον εξαρτημένη από ξένη βοήθεια», παρατηρεί η εφημερίδα και διευκρινίζει ότι η Ελλάδα επείγεται να επιστρέψει στις κεφαλαιαγορές. «Εάν ήταν στο χέρι των ελλήνων πολιτικών θα εξέδιδε η χώρα πολύ σύντομα νέα ομόλογα και μάλιστα πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο παρασκήνιο οι προετοιμασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη. Αναφερόμενη στους στόχους της Αθήνας, η εφημερίδα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο πρωθυπουργός Σαμαράς χρειάζεται μια εσωτερική επιτυχία, καθώς τον Μάιο διεξάγονται οι ευρωεκλογές και δεν αποκλείεται η πλειονότητα των Ελλήνων, που υποφέρουν από την τεράστια ανεργία να βάλουν σταυρό στο ακραίο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ. …Στα συμφραζόμενα αυτά η έκδοση νέων ομολόγων θα είναι ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους που θα λέει: «Κοιτάξτε εδώ. Είμαστε πάλι φερέγγυοι. Τα πράγματα πάνε καλά».

«Στις λεγόμενες παραγωγικές δραστηριότητες ανήκουν και οι απάτες»

«Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Bild, η οποία επικρίνει τον «διευρυμένο τρόπο» υπολογισμού του ΑΕΠ των ευρωπαϊκών χωρών από τις Βρυξέλλες. «Η οικονομική επίδοση στο σύνολο της ΕΕ αυξάνεται μονομιάς κατά 2,4%, αλλά μόνο στα χαρτιά» παρατηρεί η Bild, εξηγώντας ότι «στο μέλλον… θα υπολογίζονται στην οικονομική στατιστική της ΕΕ και τα έσοδα από εγκλήματα και πορνεία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «το οικονομικό θαύμα των Βρυξελλών» αποδίδεται σε μια ευρωπαϊκή ρύθμιση που χρονολογείται από τον περασμένο Ιούνιο και η οποία θέλει την πορνεία να συνυπολογίζεται στις παροχές υπηρεσιών που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο ΑΕΠ. «Στις λεγόμενες παραγωγικές δραστηριότητες ανήκουν και οι απάτες», επισημαίνει το γερμανικό ταμπλόιντ και συμπεραίνει: «Όσο πιο πολλούς απατεώνες και ναρκωτικά, όσο πιο πολλή αδήλωτη εργασία και πορνεία διαθέτει ένα κράτος τόσο πιο πλούσιο γίνεται στα χαρτιά».

Πηγή: protothema.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτη φυλακή οι “δολοφόνοι με τις μαγκούρες”
Επόμενο άρθροΜικρότερη η ζημία της ΑΝΕΚ το 2013 | Συρρικνώθηκε στα 178 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ