Νάρκωσε με αιθέρα και βίαζε φοιτήτρια σε ζωντανή μετάδοση – Είχε βάλει κάμερες σε όλο το διαμέρισμα

νάρκωσε-με-αιθέρα-και-βίαζε-φοιτήτρια-531022

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού έφεραν στο φως αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής που εντόπισαν μια 22χρονη φοιτήτρια κλεισμένη και δεμένη σε διαμέρισμα στη Δάφνη, να έχει πέσει θύμα επανειλημμένων βιασμών τους οποίους ο δράστης, ένας 53χρονος άνδρας, μετέδιδε ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της πριν από δυο ημέρες και η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου. Το πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα περιστατικό εξελίχθηκε σε ένα διαμέρισμα στη Δάφνη, εκεί όπου η φοιτήτρια είχε πάει προκειμένου να βοηθήσει τον 53χρονο με ειδικές ανάγκες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Μόλις η κοπέλα πέρασε την πόρτα, ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της. Όπως είπε στους αστυνομικούς, «με νάρκωσε με αιθέρα, με έδεσε και με βίαζε. Μάλιστα χρησιμοποιούσε και ερωτικά βοηθήματα».

Ο 53χρονος την είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο που είχε μετατρέψει σε χώρο…παραγωγής πορνό και είχε τοποθετήσει κάμερες παντού για να καταγράφει τον βιασμό της. Της είχε τοποθετήσει σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και στο κεφάλι. Όλες τις μαρτυρικές στιγμές μεταδιδόταν μέσω διαδικτύου.

Οι αστυνομικοί που την αναζήτησαν έφτασαν στα ίχνη του 53χρονου ο οποίος αρχικά υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτα για την εξαφάνιση και πως η κοπέλα είχε πάει σπίτι του αλλά είχε φύγει. Λίγα λεπτά αφού έκλεισε την πόρτα, άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα και μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι και κατά την εξερεύνηση του χώρου την εντόπισαν στο δωμάτιο. Έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Ιδιοκτήτρια σπιτιού: Ήταν πάντα κλεισμένος στο σπίτι, δεν μας άφηνε να μπούμε

Για άτομο μοναχικό ο οποίος ήταν πάντα κλεισμένος στo σπίτι χωρίς να έχει συναναστροφές πέραν των οικείων του, έκανε λόγο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στη Δάφνη, μέσα στο οποίο η 22χρονη φοιτήτρια έζησε στιγμές τόμου στα χέρια του.

Όπως δήλωσε η Κ.Κ στο Newpost, «Δυο χρόνια τον είχαμε νοικάρη, είχαμε βάλει αγγελία και ήρθε να μας ζητήσει το σπίτι ο πατέρας του, που μένει 500 μέτρα μακριά. Ήταν μονίμως κλεισμένος στο σπίτι και παρότι είχαμε συμφωνήσει να επισκέπτομαι το σπίτι μια φορά το τρίμηνο για να βλέπω αν υπάρχει πρόβλημα, εκείνος δεν με άφηνε να μπω».

Όπως πληροφορήθηκε από αστυνομικούς,«έχουν σπάσει την πόρτα του σπιτιού για να μπουν μέσα, έχουν σπάσει το μπάνιο με βαριοπούλες, δεν ξέρω περισσότερα, δεν με άφησαν να μπω μέσα. Έχουν βάλει ένα πρόχειρο λουκέτο για να κλείσουν την πόρτα, αύριο θα πάω και ελπίζω να μπορέσω να μπω στο σπίτι».

newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook