Μόνο τo Επιμελητηρίο Χανίων θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Διεθνή έκθεση του Μπαχρέιν

μόνο-τo-επιμελητηρίο-χανίων-θα-εκπροσω-360539

Το Επιμελητήριο Χανίων θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως μοναδική εθνική συμμετοχή, στην 5η διεθνή έκθεση “BAHRAIN INTERNATIONAL GARDEN SHOW” από τις 21 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Για πρώτη φορά σε συνεργασία με τους διοργανωτές της έκθεσης θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης των ελληνικών προϊόντων σε παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφους και το κοινό.

Στην έκθεση πραγματοποιούνται απευθείας πωλήσεις στους επισκέπτες, ενώ παράλληλα γίνονται και επιμέρους Β2Β συναντήσεις μεταξύ των εκθετών και εκπροσώπων της εγχώριας αγοράς που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στο Bahrain και στην Σαουδική Αραβία.

Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των επισκεπτών στις εκθέσεις του Bahrain, που πραγματοποιήθηκαν τα έτη 2015 – 2016 έφτασε τις 30.000 ενώ το 2017 ξεπέρασε τους 45.000.

Το Επιμελητήριο Χανίων στο πλαίσιο των προσπαθειών του για προώθηση και προβολή των τοπικών προϊόντων στοχεύει σε νέες αγορές, όπως αυτή του Bahrain γι’ αυτό και θα συμμετάσχει με το δικό του περίπτερο το οποίο θα στεγάσει το “Chania Values”. Οι Χανιώτικες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση είναι:

Terra Creta SA – Ελαιόλαδο

STATHAKISFAMILY – Μέλι

I.SGOUROMALLIS & CO – Καλλυντικά

TOFILLO – Αρωματικά φυτά Τσάι

AVOEL – Τυποποιημένο αβοκάντο

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook