Μουσική παράσταση από το παράρτημα του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων στον Κεφαλά

μουσική-παράσταση-από-το-παράρτημα-το-373414

Το παράρτημα του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων του Κεφαλά διοργανώνει μουσική παράσταση στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην Δημοτικής Σχολής Κεφαλά την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου(ώρα 7μμ)με είσοδο ελεύθερη.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσικά ακούσματα διαφόρων ειδών που θα συνδέονται μεταξύ τους με πρωτότυπο τρόπο ,δίνοντας μας να καταλάβουμε πώς η μουσική είναι μία και μοναδική και να αποδοθεί με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό από τους μουσικούς μας.

Θα γίνει επίσης παρουσίαση των βασικών μουσικών οργάνων από τους μουσικούς του Ωδείου με την συμμετοχή της Σχολής τραγουδιού και του κιθαριστικού Συνόλου που απαρτίζεται από προχωρημένους μαθητές.

Τις πρώτες τους νότες θα παίξουν και οι μαθητές γεγονός που επιβάλει την εμψύχωσή τους με την παρουσία και το χειροκρότημα όλων μας.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι με τα συγκεκριμένα παιδιά δημιουργήθηκε ξανά, αν και διαφορετικής μορφής, επίσημο μαθητολόγιο στην ιστορική Δημοτική Σχολή Κεφαλά μετά από τριάντα χρόνια.

Ο πυρήνας Ωδείου στον Κεφαλά ξεκίνησε το φετινό φθινόπωρο και ήδη διανύει το 2Ο εξάμηνο.

Η προσπάθεια αυτή προωθήθηκε με επιμονή και ζήλο από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Κεφαλά με σκοπό να δημιουργηθούν πολιτισμικά κίνητρα και δυνατότητες εκμάθησης στην νεολαία της ενδοχώρας όπου ως γνωστόν οι συνθήκες είναι δυσκολότερες συγκριτικά με ένα αστικό κέντρο και να μεταδώσει την αξία της Μουσικής ως σημαντικού πυλώνα στην πνευματική διάπλαση των νέων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook