Μους γιαουρτιού με ξηρούς καρπούς και φρούτα

Xρόνος εκτέλεσης: 10′  Χρόνος αναμονής: 30′  Μερίδες: 4  Βαθμός Δυσκολίας: 1

Υλικά

  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, παγωμένο
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος, παγωμένη
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • ξηρούς καρπούς και φρούτα της επιλογής μας, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και το εκχύλισμα βανίλιας (προσοχή το γιαούρτι και η κρέμα να είναι παγωμένα).
  • Χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει για 5-7 λεπτά.
  • Βάζουμε σε ένα μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 30 λεπτά (μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως αλλά καλό θα ήταν να κάτσει λίγο).
  • Μοιράζουμε σε ατομικά μπολάκια και σερβίρουμε με ξηρούς καρπούς και φρούτα.

akispetretzikis.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ