Μιχάλης Κοτζαμιχάλης: Γιατί κατεβαίνω με τον Τάσο Βάμβουκα

vamvoukas kotzamixalisΗ αντίληψή μου για τον ρόλο του πολίτη με οδηγεί στην ενασχόλησή μου με τα κοινά και στην υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ‘’Δήμος Ενεργών Πολιτών’’ του οποίου ηγείται ο Τάσος Βάμβουκας.

Η ήδη αποκτημένη εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση  τα τελευταία  δώδεκα χρόνια ενασχόλησης μου με αυτή ως πρόεδρος ΔΟΠΠΑ Σούδας (οργανισμού υπεύθυνου για τους παιδικούς σταθμούς –αθλητικά κέντρα-ΚΑΠΠΗ  –δημοτική βιβλιοθήκη-Βοήθεια στο σπίτι) ως πρόεδρος της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων, η συμμετοχή μου στο νυν Δημοτικό Συμβούλιο, θεωρώ ότι αποτελεί ένα σοβαρό εφόδιο για την περαιτέρω πορεία μου.

Ο Τάσος Βάμβουκας  έχει όνειρο, πρόγραμμα, υγιείς φιλοδοξίες για τα Χανιά και καθαρή πρόθεση για το παρόν και το μέλλον.

Αυτή η νέα αντίληψη για το ρόλο και το έργο της Δημοτικής Αρχής που στηρίζεται σε καθαρές και διακηρυγμένες προθέσεις, η ειλικρινής του  αγωνία  για τα προβλήματα των συμπολιτών μας, με οδήγησε στην συμπαράταξη και συστράτευση  μου με τον ‘’Δήμο Ενεργών Πολιτών’’.

Μπορούμε να οραματιζόμαστε και να πράττουμε για τον τόπο μας με ήθος, ευαισθησία, διαφάνεια και ανοικτούς ορίζοντες, ιδιαίτερα σήμερα που δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια και η αντοχή των συμπολιτών μας.

Συμμετέχω, λοιπόν, στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Βάμβουκα και συγκεκριμένα στην δημοτική ενότητα Σούδας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  γιατί πιστεύω στις δημιουργικές δυνατότητες του και στην ανανεωτική του αντίληψη για το Δήμο Χανίων.

Ονειρευόμαστε, προγραμματίζουμε, υλοποιούμε…

Μιχάλης Κοτζαμιχάλης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ