Μια βροχή μας διαλύει στα Χανιά | Φραγμένα φρεάτια, πλημμυρισμένα σπίτια και κλειστοί δρόμοι | Photos

μια-βροχή-μας-διαλύει-στα-χανιά-φραγμέ-450165

Δεν άργησαν να έρθουν τα προβλήματα μετά την έντονη βροχόπτωση που επικρατεί εδώ και αρκετές ώρες στο κέντρο των Χανίων αλλά και στα περίχωρα.

Ειδικότερα, η ΔΕΥΑΧ, έχει λάβει από το πρωί δεκάδες τηλεφωνήματα για βλάβες, πλημμύρες σε κατοικές και φραγμένα φρεάτια, με αποτέλεσμα στο Πανόραμα, σπίτια να έχουν γεμίσει λύμματα και ακαθαρσίες. Οι περιοχές που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα είναι, το Καλαμάκι, η Σούδα, ο Άγιος Ιωάννης, ο Βαμβακόπουλος, τα Περβόλια και οι Μουρνιές.

xilokamara-1Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική έχει σπεύσει σε δεκάδες περιστατικά, κυρίως στο κέντρο των Χανίων, για άντληση υδάτων, καθώς μαγαζιά και υπόγεια έχουν πλημμυρίσει.

xilokamara-2Προβλήματα, αντιμετωπίζει και το νοσοκομείο Χανίων, καθώς τα ταβάνια και οι γυψοσανίδες στάζουν, ενώ και στο οδικό δίκτυο υπάρχουν θέματα, με την εθνική οδό να έχει κλείσει από τον κόμβο του Βαμβακόπουλου προς τις Μουρνιές.

Και η Σούδα δεν έμεινε ανεπηρέαστη από τη σφοδρή βροχόπτωση. Δρόμοι πλημμύρισαν. souda_kakokairia1

Προβλήματα από τη νεροποντή δημιουργήθηκαν και στην περιοχή του Κλαδισσού.

Παράλληλα, επίσης έχουν διαπιστωθεί προβλήματα και σε περιοχές του δήμου των Σφακίων και συγκεκριμένα της Αγίας Ρουμέλης, καθώς τα νερά έχουν «πνίξει’ τους δρόμους και έχουν δημιουργηθεί χείμαρροι.souda_kakokairia2

Φωτογραφίες (Αγία Ρουμέλη) Christoph Becker

agiaroumellll

agiaroumel

agia-roumeli

 

chania_vroxi

sxoleio_vroxi

kalamaki_vroxi

zarpanews.gr

2 thoughts on “Μια βροχή μας διαλύει στα Χανιά | Φραγμένα φρεάτια, πλημμυρισμένα σπίτια και κλειστοί δρόμοι | Photos

  1. Το μονο που ξερουμε να κανουμε καλα ειναι να λεμε οτι ζουμε στην ποιο ομορφη πολη της Ελλαδας τα χαλια μας δεν τα βλεπουμε τοσο αθλιοι δρομοι δεν υπαρχουν πουθενα!!!!

  2. Και δεν ειναι μονο οι δρομοι. Που ειναι οι ελευθεροι χωροι, οι πλατειες που παιζουν τα παιδια τα παρκα?? Ο.πως εχουν ολες οι πολεις που σεβονται τους κατοικους τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook