Με τι κριτήρια να επιλέξω τον κατάλληλο παιδίατρο για το παιδί μου;

με-τι-κριτήρια-να-επιλέξω-τον-κατάλληλ-246133

paidi-giatorsΟι νέοι γονείς συχνά αγχώνονται και προβληματίζονται σχεδόν καθημερινά από την ώρα που θα μπουν στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό τους.

Όλα τους φαίνονται βουνό ενώ δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν και πού να τελειώσουν όσον αφορά στις απορίες που έχουν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Μία από αυτές η οποία είναι και πολύ βασική είναι με τι κριτήρια θα επιλέξουν τον κατάλληλο παιδίατρο για το αγγελούδι τους.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα τον βρείτε!

• Εκείνος που μπορεί να σας συστήσει τον καλύτερο δεν είναι άλλος από τον μαιευτήρα σας. Ειδικά αν τον ξέρετε πολλά χρόνια τόσο το καλύτερο. Οι γιατροί μεταξύ τους γνωρίζονται κι ο ένας ξέρει πράγματα για τον άλλο, όσον αφορά στο θέμα της δουλειάς τους.

• Αν έχετε φίλους με παιδιά, μπορείτε να τους ζητήσετε τη γνώμη τους. Σίγουρα θα σας προτείνουν το δικό τους κι από την στιγμή που εκείνος αντιμετώπισε διάφορες εύκολες και δύσκολες καταστάσεις όσο ήταν τα παιδιά τους μικρά, τόσο το καλύτερο. Είναι δοκιμασμένος και μάλιστα από τα κοντινά σας πρόσωπα.

• Αφού πάρετε τα ονόματα 2-3, επισκεφθείτε τους στο ιατρείο τους με τον σύζυγό σας. Καλό είναι να επιδιώξετε να τους συναντήσετε όσο είστε ακόμη έγκυος. Μην τρέχετε και δε φτάνετε μετά.

• Κάντε αναλυτικές ερωτήσεις προκειμένου να μάθετε σε κάθε περίπτωση τι πολιτική ακολουθεί.

Πηγή: mothersblog.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook