Με τις απολογίες των κατηγορουμένων θα συνεχιστεί η δίκη του Κατσούλη

με-τις-απολογίες-των-κατηγορουμένων-θ-323771

Την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεχιστεί η δίκη για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων που είχαν σημειωθεί τον Σεπτέμβριο του 2014, σε ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του και τον Ηρόδοτο, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Κατά τη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου την Τετάρτη, ολοκληρώθηκε η αποδεικτική διαδικασία με την ανάγνωση των εγγράφων της υπόθεσης. Έτσι, η εκδίκαση της υπόθεσης μπαίνει, πλέον, στην τελική της ευθεία.
Απολογίες κατηγορουμένων

Ειδικότερα, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 2 Μαρτίου θα ξεκινήσει η διαδικασία των απολογιών για τους συνολικά 6 κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για άτομα ηλικίας 23 έως 32 ετών.

Οι πέντε εξ’ αυτών -οι οποίοι είναι προσωρινά κρατούμενοι μέχρι σήμερα- βαρύνονται με την κακουργηματική κατηγορία της σκοπούμενης θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών, η δίκη θα συνεχιστεί με την εισαγγελική πρόταση και τις αγορεύσεις συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης. Η έκδοση της απόφασης αναμένεται -κατά πάσα πιθανότητα- στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας.

Πηγή: neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook