Με αυτο το μαγιό, σίγουρα θα κλέψετε τις εντυπώσεις στην παραλία!

Ένα μαγιό δεν χρειάζεται να είναι αποκαλυπτικό για να τραβήξει όλα τα βλέμματα και να αφήσει τους πάντες στην παραλία με ανοιχτό το στόμα.

Ένα πρωτότυπο σχέδιο ή μια παράξενη στάμπα μπορεί να έχει το ίδιο – ή και πιο έντονο – αποτέλεσμα και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα σεμνότατο αλλά άκρως… εντυπωσιακό γυναικείο μαγιό που κυκλοφόρησε πρόσφατα η αμερικάνικη εταιρεία Beloved Shirts.

Πρόκειται για ένα ολόσωμο στο χρώμα του δέρματος (διαθέσιμο για σκούρες και ανοιχτές επιδερμίδες) που κοστίζει λίγο παραπάνω από 30 ευρώ και συνοδεύεται από την… πλούσια τριχοφυΐα ενός ανδρικού κορμού.
Το πρωτότυπο μαγιό, που εγγυάται να προσελκύσει όλα τα βλέμματα σε πισίνες και παραλίες, έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από τους χιλιάδες ακόλουθους της εταιρείας Beloved Shirts στο Instagram, οι οποίοι ρωτούν μαζικά από πού μπορούν να το προμηθευτούν.
Μία ακόμη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι κυκλοφορεί σε όλα τα μεγέθη, από small μέχρι και XXL, ώστε όλες οι γυναίκες να μπορούν να λανσάρουν αυτό το ανδρόγυνο look στην παραλία και να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ