Μετά την Δανία και στην Ελλάδα το… γαμήλιο στοματικό σεξ! | Photos

Μετά από την Δανία το έθιμο του στοματικού σεξ των νιόπαντρων έφτασε και στην Ελλάδα.

Ενα ζευγάρι Βρετανών,  φωτογραφήθηκε στην Ελλάδα σε καλοκαιρινή τοποθεσία να ερωτοτροπεί με το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό. το μέρος δεν το αποκάλυψαν αλλά όπως είπαν στους φίλους τους στο facebook χάρηκαν πάρα πολύ τις στιγμές.Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες ιι νιόπαντροι από την Δανία θέλησαν να βάλουν μια πιο πιπεράτη αισθητική στην φωτογράφηση τους μετά την τελετή. Όπως διακρίνεται και στη φωτογραφία, ο γαμπρός από τη μέση και πάνω φοράει κανονικά το γαμπριάτικο κουστούμι του, έχοντας όμως κατεβασμένο το παντελόνι με τη νύφη, ντυμένη στα άσπρα, να είναι γονατισμένη μπροστά του προσποιούμενη (;), ότι του κάνει στοματικό έρωτα.


Η φωτογραφία ανέβηκε στο διαδίκτυο από τον ίδιο τον φωτογράφο, Michel Klooster, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά «Φαίνεται ότι μερικοί γαμπροί δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να τελειώσει το πάρτι και να πάνε στο σπίτι τους.

Ευτυχώς, πρόλαβαν να παντρευτούν». Όπως αναφέρει μάλιστα, η ιδέα για το συγκεκριμένο concept ήταν της μητέρας ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών, και το ζευγάρι την βρήκε πολύ χιουμοριστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ