Μεγάλο… φέσι | Εκδότης δεν σηκώνει τα τηλέφωνα σε καλλιτέχνη που του χρωστάει 20.000 ευρώ

μεγάλο-φέσι-εκδότης-δεν-σηκώνει-τα-τ-238270

Τον φέσωσε για την παραγωγή cd που φιλοξένησε στην εφημερίδα του…

Σοβαρός καλλιτέχνης πρώτης γραμμής, εξαιρετικά γνωστός και με εκπομπή στην τηλεόραση… «Κυνηγάει» εδώ και τρεις μήνες εκδότη που του χρωστάει 20.000 ευρώ και δεν του σηκώνει τα τηλέφωνα!

Στην πραγματικότητα ο καλλιτέχνης έπεσε θύμα της καλοπιστίας του, αφού έβαλε από την τσέπη του το συγκεκριμένο πoσό, προκειμένου να πληρώσει τα έξοδα της παραγωγής για το cd που θα φιλοξενούσε η εφημερίδα του εκδότη…

Τα έξοδα της παραγωγής λοιπόν για λόγους πρακτικούς ο γνωστός καλλιτέχνης αναγκάστηκε να τα προκαταβάλει… Σκεπτόμενος ότι το ποσό (για τα μεγέθη των συγκεκριμένων ανθρώπων) είναι διαχειρίσιμο – αν όχι ευτελές, ο καλλιτέχνης πίστεψε, έχοντας και τη διαβεβαίωση προσωπικά του εκδότη – ο οποίος μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν είχε τη φήμη του μπαταχτσή, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ή κίνδυνος να τα χάσει… Κι έτσι έβαλε το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας την παραγωγή. Άλλωστε καμία στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό του ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα του φάει χρήματα ή ότι θα το επιχειρήσει… Και θα εξαφανιστεί!

Εκ του αποτελέσματος όμως ο καλοπροαίρετος καλλιτέχνης – μάλλον, έκανε λάθος ή δεν εκτίμησε σωστά ή δεν είχε σωστή πληροφόρηση για τα ζόρια που περνάει η εταιρία του εκδότη! Αφού δεν του βγαίνει πια στα τηλέφωνα και τον αποφεύγει σαν το διάβολο το λιβάνι!

Πηγή: enimerosi24.gr

One thought on “Μεγάλο… φέσι | Εκδότης δεν σηκώνει τα τηλέφωνα σε καλλιτέχνη που του χρωστάει 20.000 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook