Μεγάλη ελληνική εταιρεία κόβει τις διαφημίσεις στον Λάκη Λαζόπουλο

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει πλέον το άστοχο και άκρως προσβλητικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου με αφορμή το αναπηρικό αμαξίδιο με το οποίο κινείται ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε.

Μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες η Amvyx S.A. αποφάσισε να κόψει κάθε διαφήμιση σε όλα τα μέσα που θα δίνουν βήμα στον Λάκη Λαζόπουλο.

Μάλιστα, την ανακοίνωση την έκανε μέσω Facebook ο Διευθυντής της εταιρείας, Albert Revah, ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά:

Απλά πράγματα: η δική μας εταιρεία δεν πρόκειται να δώσει ξανά ούτε ένα ευρώ σε μέσο το οποίο δίνει βήμα στον Λαζόπουλο. Δεν γίνεται να στηρίζουμε με τα λεφτά των καταναλωτών που πληρώνουν για τα προϊόντα μας, ανθρώπους που προσβάλουν, πέρα από τη νοημοσύνη και την ηθική μας, τους ανάπηρους, όποιοι και όπου να είναι. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες.

Η Aμβυξ Α.Ε. είναι η παλαιότερη Ελληνική εταιρεία εισαγωγής, marketing και εμπορίας αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Από το 1917, η εταιρεία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα διάσημες μάρκες ποτών, μπύρας, και άλλων αλκοολούχων (αλλά και μη) προϊόντων.

newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ