Μεγάλες στιγμές για τον Ν.Ο.Χ | Παπαστάμος και Πλοκαμάκη συνέτριψαν Πανελλήνια ρεκόρ

μεγάλες-στιγμές-για-τον-ν-ο-χ-παπαστάμ-186687

PlokamakiΔύο πολύ μεγάλες επιδόσεις που αποτελούν πανελλήνια ρεκόρ κατάφεραν το Σάββατο  22 Νοεμβρίου, τα χανιωτάκια,   Απόστολος Παπαστάμος και Νικολέτα Πλοκαμάκη στην Ημερίδα κολύμβησης Grand Prix αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξάγεται στον Άγιο Νικόλαο!

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνέτριψαν τα ρεκόρ, ο μεν Παπαστάμος στο αγώνισμα των 100μ. μικτή ατομική μετά το 2007, η δε Πλοκαμάκη στα 200μ. ύπτιο μετά το μακρινό 2001, ξεκινώντας έτσι ιδανικά για φέτος τις νέες τους υποχρεώσεις.

papastamosΟ χρόνος του Παπαστάμου στην κατηγορία Παμπαίδων Β’ ήταν 01.02:77 και της Πλοκαμάκη στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’, 02.20.34, με τους δύο αθλητές να δίνουν έτσι συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο είχε διεξαχθεί το καλοκαίρι και να δείχνουν με τις καινούργιες τους εντυπωσιακές επιδόσεις ότι δεν ήταν τυχαίες, καθώς επίσης και ότι η παρουσία τους στην κολύμβηση θα έχει και συνέχεια.

Η Ημερίδα στον Άγιο Νικόλαο, με το Ναυτικό Όμιλο Χανίων να συμμετέχει με 51 αθλητές και αθλήτριες, συνεχίζεται την Κυριακή (23/11) οπότε και θα ολοκληρωθεί.

zarpa.gr

One thought on “Μεγάλες στιγμές για τον Ν.Ο.Χ | Παπαστάμος και Πλοκαμάκη συνέτριψαν Πανελλήνια ρεκόρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook