«Μας κάνει πλάκα» ο Αμερικανός πρέσβης: Οι δυνάμεις μας στη Σούδα πιο κρίσιμες από ποτέ…

μας-κάνει-πλάκα-ο-αμερικανός-πρέσβη-702502
Το αεροπλανοφόρο Τρούμαν στη βάση της Σούδας στο Μαράθι

Και δίνει εύσημα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα που δαπανά τουλάχιστον το 2% του ΑΕΠ για την αμυντική πολιτική

Αναλυτικά στην ομιλία του στην 22η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση, που οργάνωσε ο Economist, ο κ. Πάιατ απέδωσε εύσημα στη χώρα μας που δαπανά τουλάχιστον το 2% του ΑΕΠ για την αμυντική πολιτική.

Σημείωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ εκτιμούν την προσπάθεια της Ελλάδας να συνεργαστεί με άλλους σημαντικούς παίκτες στην περιοχή, όπως η Αίγυπτος και το Ισραήλ.

«Οι δυνάμεις μας στον κόλπο της Σούδας είναι πιο κρίσιμες από ποτέ». Αυτό επεσήμανε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ενώ ανέφερε ότι τέσσερα πλοία φιλοξενήθηκαν σε τέσσερα διαφορετικά λιμάνια της χώρα, στη Ρόδο, στη Σούδα, στον Πειραιά και πρόσφατα στην Κέρκυρα.

zarpanews.gr

One thought on “«Μας κάνει πλάκα» ο Αμερικανός πρέσβης: Οι δυνάμεις μας στη Σούδα πιο κρίσιμες από ποτέ…

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ:
    Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ «ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ» , ΤΩΝ «ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ» ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ MEDIA ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΤΟ USA, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΟΧΟΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook